♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, August 9, 2012

Sunyi Tanpa Dia....

Assalamualaikum....

Sunyi je nieh? Bz ke? Jangan tanya bleh? hahaha....

Memang tak sunyi kalau dengan Irfan dalam kereta masa hantar dan ambil dari dari rumah pengasuh, dia lah peneman Mama, sembang2 cara dia....terjerit2 pun ada....ada kdg2 Mama dier yang pot pet2 sembang dengan dia....ntah dia paham ke idak...kahhhh3x. 

Tak duk diam gak dier...nak turun dari car seat tu....mak aiii....Mama siap nyanyi2 bagi alih perhatian dia supaya tak meronta2 nak turun dari car seat tu....setakat ni, dia memahami.....good anak Mama. 

Sekarang suka tepuk amai2 plak dia....cute arr kamu.....Penghibur hati di kala duka....Mama doakan semoga anak Mama sentiasa sihat, bijak dan aktif selalu..hehehe..slim arr lg nnti Mama kamu nieh...kita kasi Papa slim gak nnti....buli Papa plak...jangan mare Papa...hahaha...



10 comments:

atuk said...

Salam Ramadhan Zura

papa tak comel slim...he he

AzuraFazil DIN said...

heheheh buli papa tu WAJIB beb ...
dia kan boy, nnt dia beso skit mmg harus dia buli papa nye.. time tu kite leh rest skit la .. tp kalau part nak tido sure crik kite

wantie said...

anak anak maku sorang pun tak duduk dalam car seat tu. memang aku tak ajar pun. lagi pun aku memang tak kan drive sengsorang kalau ada baby. ntah le tak berani la pulak. risau pun ada..

Gieyana said...

Igtkan sunyi tanpa aku..kah kah..:P

Neeza.Areef said...

gitu ler klu nk lekakan dia yg meronta2 dlm car seat
nyanyi2 wat lawak tah hapa2 je asal dia diam

Zura@Iwan said...

Salam Ramadhan Atuk

ye ke? tp Papa dia berusaha utk slim...hehe

Zura@Iwan said...

semestinya.....hahaha

bila bsr nnti mmg la apa2 papa punya...time tido pon mmg skrg Mama dia lah..hehe

Zura@Iwan said...

pgasuh dia duk jauh sket beb...dl bleh la pgasuh duk satu blok je...x yah bw keta..

ni tpksa la..nk srh Papa dia hntr, Papa dia bw motor...hehe...

Zura@Iwan said...

hahaha...

hg pon sunyi tu? g mn?

buat sebuk bodek boss la tu

Zura@Iwan said...

betui tu kak...

kdg2 mcm lawak plak...

smpi ada org tgk la...apa la dia ni bw keta gelak2..kahhh