♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 10, 2012

Camera Owhhh Camera!

Seronok nie...raya nanti boleh berposing sakan lah....lalalalalala....




Dah pakai camera dslr nie......berangan jadi kenyataan la gamaknya nie, jangan perasan ko jahhhhh! kahhhh3x...

Adoyaiiii.....camera kesayangan kitaorg camera cenonet tu buat perangai plak time2 nak dekat raya nie....tanya kedai camera dia kata lens rosak, kalau repair pun ambil masa lebih kurang sebulan, haizzzz tak payah repair lah....beli baru jek....hahaha.

Tunggu duit berjuta baru saya beli camera di atas yer......kekeke...semua ni adalah kehendak bukannya keperluan asas pun kan...tak penting sebenarnya..tapi tak best la ni, nak bergambar kenangan tak de la....huhuhu..

Ada siapa nak bagi pinjam camera? kakakaka...

12 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

Leceh jer bawak slr ni, zura..
baik beli kamera kompek tp ciri2 slr..contoh sony nex atau nikon n1 tu...
Akak ni kalo ada duit...uii..mau smbar hat tu satu. Gambar dia mmg best mcm slr. Taruk dlm handbag aje. sesuai tu blogger tau, hehe

ellynadyra said...

Betul, sis beli dslr, pastu jenuh nk bawak sana sini! DASAR MALAS DH NI!

Sop said...

ingat dah samba90 tu.. camera terbaik tu :) heheh
itu lah keperluan, Sop pakai kamera kompak jer (dulu beli mahal gak)
malas nak angkut DLSR sbb besar

Gieyana said...

Skrg suka bw hat lense kecik tue jer..mls nk bw kdg2nya..ekekeke

Beli la kamera len psl hb kan br dpt bonus..kik kik..:P
Igt lg ms beli kompaq camera tue mahal siut time tue psl org br berminat utk beli..1.4k..skrg brp rat jer..adesss...:-)

Nak pinjam aku punya ker? Keh keh..:-)

wantie said...

DSLR ni memang pown, dah la gabak besar, nak carry anak lagi nak carry dslr lagi haish.... gambar memang cantik. ada rezeki boleh beli. dah murah pun sekarang ni.

Ieda Zakaria said...

Hahaha..jgn jd cam aku..ada dslr..la tersimpan jer lam lemari..gambar byk tgkp guna fon jer..
Klau bwa kluar slr pun cam gie..guna lense kecik jer...batery grip pun x pakai..

Zura@Iwan said...

betui tu kak...baik beli compact tu kan..

duk sevey gk nikon n1...gmbr dia cantek arr kak..

Zura@Iwan said...

yup..tmbh2 ada bb ni...haizz x bw la kut gabak tu..

Zura@Iwan said...

hahaha...x mmpu ag nk beli d90 tu...

tu arr..camera kompak sng skt bw ke mn...

Zura@Iwan said...

hahaha....nk beli len...baik beli hat best, aku kenan nikon n1 tu..hehe..

bonus abis utk shooping ry je..hahaha...

bleh nk pinjam ..meh arr

Zura@Iwan said...

tu arr..pk gk aku...nk bw gabak tu..ngan anak lg...haizz...

baik bw hg compact tu je....

Zura@Iwan said...

tu la hg...baik kasi aku pakai kejap..hahaha...

aku pon byk pakai hp je..tp tu la...hp gmbr x brp cantek la plak..