♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, August 30, 2012

Jammed!

Hari nie keluar awal dari kebiasaan, sebelum2 ni keluar lewat kah!...hihi...tak de la misalnya sebelum nie keluar rumah jam 8.20am, hari ni keluar awal sikit jam 8.15am....hikss.

 Tup2....sampai di traffic light nak masuk jalan ke Batu Lanchang nak hantar Irfan kat rumah BS dia lah, kereta beratur panjang giler....adeiii..eden tepuk dahi!....hahaha

 Dua2 lane...pergi dan balik kereta banyakkkk.....otw nak balik pun me dah stuck dalam 20minit kut...huhu

Tu lah...sebelum ni Me jarang nak menempuh jam teruk gini....sejak hantar Irfan kat BS jauh sket dari rumah, terpaksa la kan....dulu BS lama dekat rumah je, satu blok. Me tak merungut, biasalah inilah namanya dugaan, tak akan Me nak hantar Irfan naik motor plak.....Me motor pun tak reti nak bawa....kahhhh3x...

## Yang penting....biar lambat asalkan selamat......:-)

12 comments:

AzuraFazil DIN said...

wahh kalau ko naik moto bwk irfan ... xleh ku bygkan beb ...

Zura@Iwan said...

hahaha....kena pakai carrier tu arr..

wantie said...

jgn wat lawak wei, nak gi hantar irfan nek motor. Aku yg suka merempit ni pun tak de nak hantar baby ngan motor. sat habis semua berterabur. aku jalan kaki ja pi hantaq. dah nama pun dekat bila anak besaq sikit. dia sendiri yg pi umah mak dia. tak yah dok hantaq hantaq dah. tengok le dari umah aku. mana tau melencong ke lain pulak.

pasai pa dok jammed cam tu. ada eksident ka? kalau sempat lagi punch kad biru ok la. sekali jam lelama tetiba punch kad jadi merah ralat gak kan.

Kesuma Angsana said...

jammed, no komen lah mmg x boleh nk jangka..

atty's said...

betul tu zura..biar lambat asal selamat.

::NureeN:: said...

x yah la naik moto bahaya... haku ni dh diharamkan naik moto sbb xcited 2004 dlu...
x pe la kan janji jauh2 pon janji anak dia drg jaga baek

Gieyana said...

BusyiosSs sgtt! Td pon kena jam nie..
#tp aku hari2 dh lali ngan jam..ekekeke

Zura@Iwan said...

hahaha...mmg aku buat lawak la wey....x denya nk hntr ifan nek moto..melainkan laki aku bw moto..aku pegang ifan..

kalau dkt sng la sket..ni umah BS jauh..nk wat cm mn kan....

mmg merah gk la punch card ku..tp depa x bising sgt...hehe

Zura@Iwan said...

ye betui tu...kdg2 x jgka kan..

Zura@Iwan said...

aha kak....buat relax je kan...nnti tension..

Zura@Iwan said...

tu ar...bahya, melainkan laki aku bw ok la...

alhamdulillah mkcik tu jg elok la..mudah2an dia jg anak aku elok..

Zura@Iwan said...

sian hg...x per buat keja dl..

tu arr...hg tu mmg dh lali...aku ni jln ke bt lancng tu mmg sll byk keta, cuma rini byk giler...huhu