♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, August 1, 2012

WW | Gerammm....Grrrrrrrr!



Gaya geram seorang Bapa terhadap anaknya......hahahaha... Geram sayangggg taw! Sampai penyet hidung mancung tue ha....kahhhh3x..

Anaknya skrg dah tak suka digomol2......rimas katanya.....pandai plak Irfan ckp ha? kui3x....

## Saja edit pic tu black+white sbb pic ori tak berapa cantik color dia...guna camera hp jek...huhu. Seni nieh...bukan sj2 edit...kakakaka..


10 comments:

Kesuma Angsana said...

sian lah tgk bby tu! kalau KA pown masih wat gitu walau anak dh besar pkg .. hehe

wantie said...

hahaha.. irfan nak buas la tu. tak mo dah di pegang pegang.

Ieda Zakaria said...

Jebik jer Irfan kena gomol ngan papa haa

Gieyana said...

Irfan mcm nak lepaskan diri jer..ekekeke..:-)

ALoNa CintamaniszLite said...

amboiii...geram tul papa irfan kat hero kecik dia tu..hihi..

Zura@Iwan said...

haha...geram kt dia...kita nk peluk2 dia gomol gitu x mau dh..hikss

Zura@Iwan said...

dia aktif la tu.nk men2..kita plak duk gomol dia...rimass...haha

Zura@Iwan said...

aha...muka jebik gitu...geram la dia pun..hikss

Zura@Iwan said...

mmg nk lepaskan diri la tu...duk x diam..hehe...

Zura@Iwan said...

mmg geram kak weyhhh...hehe