♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, August 1, 2012

Macam-Macam..:-)

Assalamualaikum...

Nak berbuka puasa kat luar...haizz...memang bukan masanya kut....dengan mcm2 ragam si hero kecik nieh...kat rumah pun, kdg2 ikut mood dia nak ikut gak kita berbuka...kdg2 tersangkut gak nak berbuka, dia nak kita layan dia aje...hahaha.

Tapi kalau sekali sekala apa slhnya...hihihi, teringin gak...saya rasa berbuka puasa di rumah lagi best kut...masak yg simple2 pun dah ok...selalunya saya lepas berbuka, baru la start masak utk bersahur plak...balik kerja tak sempat nak masak yg best...lagipun skrg Irfan hntr kt BS dia kira jauh la sket perjalanan tue, memang melalui kesesakan jalan juga la...kdg2 tension juga mak..huhu...

 Suka kebam mulut ....hehe...
Dah boring...bleh landing plak....mmg tak duk diam dia...nak turun bwh la, huhu....

Seronok tengok gelagat dia....kalau tak macam ni...macam tu gaya dia...mmg macam2 lah....hahaha...

Sure korang pun mempunyai pengalaman masing2 kan apabila pertama kali berpuasa dengan adanya anak kecil, cer ceta2...tu pasal sy pun teruja nak cerita, tp cerita gitu2 aje la..kang hover plak...hihi.

Sekian.....terima kasih....Wslm....
##

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

saya pun sama kak...pk byk kali nk buke kt lua, huhu!

Zie Fauzi said...

sama la.. kalau mkn kat luar mesti fikir byk kali.... Alya tu walau dh besaq, tp aktif ke main.. jap2 lari sana, jap2 lari sini....

tomeyy la budak hensem ni....

Zura@Iwan said...

tu la noh...ada anak2 kecik ni mcm ni la..sbr je kan..

Zura@Iwan said...

bila bsr cara bdk bsr plak zie...anak2 tgh mbsr gitu la kan..

macih zie..hehe..encem cara dia...haha