♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 6, 2012

Seronoknya Cuti!....

Assalamualaikum...

Salam Nuzul Al-Quran kepada semua umat islam...di harap semua sihat hendaknya...seronoknya cuti 3hari. Pasti ada yang mengambil peluang cuti panjang ni balik kampung kan....kan...kan..hehehe.

Zura@Iwan family balik kampung juga...tapi balik sekejap jer, walaupun sekejap tapi amat bermakna. Saya kerja la hari nie...Mr Daddy pun kerja juga.....haizzz...tumpang seronok je lah pada yang bercuti tue. Selamat bercuti...pada yang berkerja mcm saya..Selamat Berkerja...jangan hilangkan mood berkerja anda...hehe. Selalu bersemangat yer....Mood dengar lagu raya nieh...hahaha....

Dapat berkumpul dengan family saya berbuka puasa pada hari sabtu baru nie....sangat la seronok, mcm2 juadah di atas meja...penuh dengan makanan je nieh.....hahaha...tapi yang penting jangan membazir....yang seronok adalah Irfan la, habis dia memeriahkan suasana berbuka tu dengan menumpahkan kismis kesukaan Atuk dier....hahaha...yang rajin layan dia...usung dukung ke sana sini...(gambar tak de la yer...sebab mood nak bergambar tak de sbb camera kecik sy rosakk....huhu..sedihhh...nak beraya tak bergambar la mcm ni...camera hp tak best kut....adeiii).

InsyaAllah sehari sebelum raya baru la dapat balik berbuka bersama lagi....kali ni tambah dengan adik2 yang berada di Ipoh dan Shah Alam tue......


## Menulis sambil mendengar lagu Raya "Seloka Hari Raya-Uji Rashid&Hail Amir)





2 comments:

Kesuma Angsana said...

salam nuzul quran dari KA juga yek

Zura@Iwan said...

salam nuzul AlQuran...