♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 3, 2012

Jom Jogging! Kakaka...

Assalamualaikum.....

Hari ni rasa mcm tak bermaya la plak....huhu...tp insyaAllah cuba utk kuatkan diri nieh...Tak kena mengena pun title entry nieh....apa kes puasa2 jogging, tp ada kut org jogging....hihi.

 Biarlah seaktif dan segagah mcm Irfan nieh......hahahaha...
 Nak gi tolong Mama kat dapur plak la....huhu...part yang selalu mesti Irfan nak pergi terjah...Dapurrr...hehehe..
Sayangggg kamu......Happy Weekend! Mama tak sabar nak balik berbuka puasa ngan family Mama kat kg Mama pula....hihi.

## Hari ni full house la rumah Zura@Iwan time berbuka puasa nanti...meriah2.....kedtgan ahli keluarga Papa nak berbuka sekali....Yeayyyyy!!!


6 comments:

wantie said...

jogging la irfan satu dapur tu. bior pening mama kamu

Kesuma Angsana said...

he he teringat2 KA waktu anak2 kecik2 dulu

Gieyana said...

Nmpak hg dh slim down..makin slim river la pasni..mcm aku dulu..ekekeke..:P

Zura@Iwan said...

mmg dia jogging pon satu dapur tu...tp dapur aku sempit...mmg pyh la nk round..haha

Zura@Iwan said...

pgalaman kan..byk ragam dorang.....huhu

Zura@Iwan said...

tu la psl wey...tmbh2 bln puasa..hehehe...

haizz x mau la slim sgt plak...adess...