♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, May 16, 2009

TOP 50 PURPLE FOLLEWERS!!!

KUTIP award lg rini..........yeahhhh....kali ni aku g kutip award di rumah CUTEMUIT78 lak..harap2 aku la orang pertama yang gantung award ni kt umah aku sebab entry award ni dier baru publish pagi td je.. hehehe..aku tgk2 nama aku ada dlm list top 50 tu, so aku apa lg rembat ja la.

TAHNIAH juga to CUTEMIUT78(http://cute-miut78.blogspot.com/) coz dah mempunyai lebih 100 followers, menunjukkan blog korang mmg famous err b'banding ngan blog aku...huhu..tp korang jgn luper jenguk2 blog aku gk ek..ayat memujuk ke ni..kekekeke. Actually award ni cutemiut kasi utk TOP 50 PURPLE FOLLOWERS, purple lg tu my feveret kaler gk, hehehe..50 followers tu utk 50 yang terbaru la....like junior2 la..hahaha..

THANK YOU to cutemiut kerana sudi kasi award yg cantek ni kt kite2 followers ko ni ek...so always keep in touch...bagi2 la selalu award ye...hahaha

2 comments:

CuTeMiUt78 said...

bagus2 dah tempek kat blog ya.. mekacih ya sudi jd followers dan ambil award ni.. :D

~~zuraiwan~~ said...

cutemiut; hehehe..cepat kan..mekasih juga kt cutemiut sudi bg award ni.