♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, May 13, 2009

TAK2 PENAH AKU...

LUNCH rini...aku mkn kt tmpt yg x penah aku jejak...first time la katakan, x penah2 mkn kt tmpt cm ni sblm2 ni...hehehe.....sian aku. korang jgn gelakkan aku na...


ada KAWAN aku ni la....dier yg kepingin kut nk mkn kt cini...hahaha..sbb aku ni baik, dia plak mgaku diri dier jahat...so aku yg baik ni turutkan sajer....ya la, apa slhnya mcoba...restoran ni kalu d'translatekan ke malay jadinya...."Bandar lama kopi putih" huahuahua.....
ramai betui orang hari ni ..... nasi lemak special...aku ikut niza order err...km x order air tau cm besa la..minum air kt opis..
tgk la betapa rakusnya kawan aku ni mkn...hahaha ya....kt cini kitaorg Lunch td...OLDTOWN WHITE COFFEE
psstt; slps d'tapis oleh aku...bg aku la,
nasi lomak dia besa aje rasenya
nasi l0mak yg aku mkn tiap2
pagi tu lebih sodap kut...
but x tau err like dia punye
mee aku blm rase lg la...
mybe taste kite lain2 kan

19 comments:

ppb_ppkp said...

mana gambor hang zura???

miss♥wahida said...

ada org ckp old town x halal..kite bleh mkn pun roti n air dia..tapi roti dia mmg sedap...hehhehehehhe...

mummYaeesh said...

hape??tak order air..tak tercekik ke uols??

klu kat oldtown ni my fav dried curry mee..pedas..marbeles!

Gieyana said...

For me...nasi lemak dia mmg x sedap..aku x suka...yg best cuma white coffee,bread n mee curry dier jer...

~~zuraiwan~~ said...

ppb_ppkp; aku sogan nk interprem...haha, amik gmbr org yg kepingin je...kekekeke
missWahida; klmrin b4 masuk restoran tu, kite ada tgk tanda HALAL la...so confiden la dia halal.
mummYaeesh; aaa x order pon...hahaha..lgpun coffee aku kureng sket..ala...opis km satu building je ngan oldtown tu..stakat ni alhamdullillah x tcekik lg...kekeke
Gie; aaa...niza pun ckp bread n mee dier sedap gk...nnti ada rezeki aku try lg...hehe

[-suziey-] said...

hohoho..ko lunch ngn niza ke? smlm dia buat n3 pasal nih...amboih kemain lagi..ala sklalu nya sbb nama je org kata sedap padahal bese jek..

miDguRL said...

roti n apple juice 1..hakhak..

niza said...

ku suka sambal dia jek..kena la ngn tekak nih...tp x baper pedas lak...rasanyer masa mkn kat jj tu sedap sket sambal dia...

pg sok kite bekfes roti dia nak??hehehe...

zue_annie said...

heheh sama la ngan aku pon ..xnah g lagi kekekke

IeDa said...

Yup! betul kata mummyaeesh ngan Gie..curry mee dia mmg mabeles..Bread dia pun sodap..ayn suker.hehehe

~~zuraiwan~~ said...

suziey; aaa...aku lunch ngan dier la..dia hasut aku..aa besa je..
mid: nnti try ek roti dier..
niza; tu err...kureng je ek...x sm org kut msk..hahaha
~bekpes sok...insyaAllah ...
zue; try la....hehe
ieda; hehehe...ye la ieda org x penah rase...bagus2 kwn2 bg pdpt..nnti kite try..

Nae @ Naz said...

kak zura, ada artikel cakap mi yg depa guna kat oldtown ni tk halal tau...

~~zuraiwan~~ said...

Nae; ya ka...alamak..kena cek ngan jakim ni...tp tu la ada tanda halal dh kt rest tu.

alyyani said...

nasi lemak seringgit depan umah alya lagi sedap.. :D kat old town ni hiasan je lebey. then sbb branded.

~~zuraiwan~~ said...

alyyan; tu err....kureng kan...branded aje yg mahal tu

JETT said...

ye laa...kadang-kadang nasi lemak kat warung atau gerai biasa lagi sedap..murah lak tu.tapi takpe, apa salahnya makan kat tempat yang tak panah kita makan..ye tak,sekali sekala...hehehe

~~zuraiwan~~ said...

JETT; tu la..cuma standard n branded je yg mahal..betui x slh kite nk coba kan...hehe

neezareef said...

klu OT wajib roti bakooo...adehh..

~~zuraiwan~~ said...

neezareef; tu err...nnti nk g try roti lak ngan niza..hehe