♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, July 18, 2012

NurAin Najwa|Happy 5yrs!

Owhhhh....story nak basi dh nie...tp still in Julai jugak...hihi....Kejadian berlaku pada weekend yg lepas bkn weekend baru ni...celebrate b'day Ain in advance di umah Atuk dan Opah dier...Me blk kampung tanpa Mr Hubby kali ni....huhu. Hubby gi Sabahan....jeles makkk!

Tak nak cite panjang...layan gamba je lah....

NurAin Najwa...anak saudara saya dah 5thn dh pun...Selamat Ulangthn Kelahiran Ain, pada 11hb Julai baru ni....
Ain terkejut gak la...kitaorg suprise kat dier...malu meow2 dier..hehe
Aliff geram tgk cake icecream....Opah Ain buat khas utk Ain....
Semoga keluarga Ayong bahgia higga ke akhir hayat...
Birthday same month with Abah dier....Selamat Ulangthn Kelahiran gak buat Ayah Long dari Aliff...hihi.
KAhhhh! awat muka jd lagu tu...duk tak diam tu le..hehe
Ain with Cula dier...dh pandai posing ayu si Ain nie...
Ngapppppp...sedapnya....
Ain with Atuk, Opah + Cula...
Aliff pun suka dier...ramai org....dia pun nak makan...tak boleh lg la syg......

Seronok tul...berkumpul ramai2..tp Hubby dan Achik tak dpt join....huhu...sedey..


## Aliff dh masuk 9bulan..tk lama lg nk masuk 1yr dah.....haizzz...cpt kan masa blalu....


12 comments:

wantie said...

Happy B'day to Ain. Ait..... B'day kita sama la ain. 11/7.

hmm.. dah 5 thn dia. jadi good gurlz yer.

atty's said...

happy besday to ain..
nanti brp bulan lagi leh sambut besday aliff yg ke 1 thn lak..

atuk said...

Assalamualaikum Zura

selamat hari jadi
moga menjadi anak yg solehah


Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak

Gieyana said...

Hepi belated birthday Ain..b a gd girl yer.:-)

el said...

besaq dah budak ain tu hepi besday to her

Zura@Iwan said...

tenkui Auntie T...owhhh sm noh..hikss..

Zura@Iwan said...

tenkui Aunty Atty...
tu arr..cpt masa blalu....

Zura@Iwan said...

wslm...Atuk

macih atuk....
amin....mudah2an...

slm ramadhan to atuk n family

Zura@Iwan said...

thks Aunty Gieyana....

ieda said...

eppy belated bday buat ainn .. ;)

Zura@Iwan said...

tu arr...dh la jenis tiggi..nmpk cm dh darjah satu..haha

Zura@Iwan said...

macih kak....;)