♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, August 2, 2016

Alhamdulillah~Adik Baby, Raya 2016 dan.....

Assalamualaikum WBT...

Salam Sejahtera, long time no see...lama betui tak update blog ni, makin dingin dan malas nak update. Hari ni rasa hati nak update sikit, sementara free ni.

Lama tak jumpa kengkawan blog kat sini...harap semua masih ingat kami , kami selalu bersiaran kat instagram atau facebook je. kalau siapa ada instagram meh la add kami. hehe

Siapa yang tak ingat kami tu...nah kami tempek gambar terbaru kami kat bawah ni...hehe

 Abang Irfan bulan 10 ni, inshaAllah genap 5 tahun dah umur dia, dan inshaAllah dalam awal bulan 10 juga, abang Irfan nak terima adik.....Alhamdulillah....rezeki tak disangka, Allah nak beri, memang terkejut juga la, teruja macam dapat berita gembira masa nak dapat Irfan juga dulu, jarak pun lebih kurang 5 tahun ...mudah2an semuanya dipermudahkan.

Gambar ni masa 28 minggu lebih kot....sekarang dah masuk 31 minggu,, tak lama dah rasanya...pregnant yang no 2 ni, cepat rasa letih, adoyaiii umur dah 36 tahun...opss, eh muda lagi...hehe...

 gambar-gambar raya kami....ada la sikit, kami raya kat Perak tahun ni....


 siblings....

 my big family...

 sayang abang irfan yang baik....

raya dengan sahabat-sahabat saya di Kedah.

thats all kengkawan....nanti kalau rasa nak update lagi, kami update ok, terima kasih pada yang sudi singgah blog ni.....miss all

doakan saya dan baby baik2 saja ye....


3 comments:

Myra Jay said...

Ingatkan dah bersalin tadi :)
kot2 update blog lagi awal dari iG..hehee
Apapun mudah2an dipermudahkan segala urusan ye kak..

mama tisya said...

smoga dipermudahkan zura..tklama je lg irfan nk jd abg long

Nad MamaZN said...

tak sabar nk tgk baby baru! :D