♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, May 26, 2009

Jalan-Jalan Sambil Shopping...

LAST SATURDAY....ya ni kisah cuti weekend sabtu baru ni. Disebabkan ada perkara2 yang tak dpt dielakkan so tak dpt nk buat entry ni awal2..but aku tetap ingin abadikan kenangan2 manis aku ngan Misya baru2 ni...

ACTUALLY weols keluar ni tanpa hubby ok...aku kuar with my SISTER saje..HUBBY aku tak dpt join sekali sebab ada game VOLLEYBALL wakil KESIHATAN sempena MAKSAK(Majlis Kebajikan Sukan Anggota Kerajaan), Pulau Pinang. SO aku bw la Misya jalan-jalan...nak shopping tu my Sis la nk beli baju anak dier...tp kan....aku pon beli gk utk Misya, sbb ada less giler...aku pun rembat la sehelai..

Weols jalan2...and shopping kat Queensbay...tambahan lak ada sales kt Jusco. Ada la gambar2 yang sempat aku abadikan buat kenangan untuk tatapan semua...SO layan.....



Misya ready nak kuar jalan2 ya....hehehehe..


Misya and Ain yang seronok jalan2...

Tak larat nak dukung diaorg...last2 letak je dlm troli tu...

Sampai tertido Misya tunggu my Sis beli baju berjam2.. kakakaka...

2 comments:

mummYaeesh said...

comeynye pic yg 1st tu..mata dia..

ala sampai tertdo2 ek!

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~ hehehe....mata dia mmg hitam giteww...
sian dia letih mgntuk..