♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, May 11, 2009

AWARD & TAG LAGI

TAG kali ni aku ditembak oleh 3org blogger.....but d'sertakan sekali ngan award...hehe. Sorry ye...aku lmbt jwb tag korang...anyway thanks a lot kasi kite award....ingt korang kt aku kan...

1. Copy award untuk diletakkan di blog anda..

sudah copy...hehe

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:~

Aduss....3org ni aku nk ceta...hehehe...

~ZAM;

*dia rupernya kwn kak aku n Zue masa study kt AS...

*dia suka amik gambar, picture2 yang cantik

*dia orang kedah...

*dia pandai edit2 gambar

*dia juga yang ajar aku psl photoshop ni..

~MID;

*dia tomei orangnye....cute gituw..

*dia pun nk kahwin dh...sonok dia nk kahwin hahaha

*dia nampak mcm manja2 gituw

*dia sukerr senyum...dari apa yg aku lihat pada photo2 dia la..hehe.....

*dia sama negeri kelahiran ngan aku...orang Perak..

~Rozie ;

*dia kawan aku sejak dari bujang hingga skrg...penah duk umah sewa sekali kan..

*dia skrg dh tjebak dlm dunia photography...betui ka?..suker amik gambar cm aku gk...

*dia sukerr mengedit gmbor ...hehe

*dia mempunyai princess yang cute...

*dia punya hubby keja sm tmpt ngan hubby aku...

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya-

*Sekarang aku dh sukerr amik gambar n mengedit gmbor walaupun aku x de camera canggih lg..

* sukerr jln2...mkn angin..hahaha...

*suker memblogging....sejak2 ni je

*suker menambah kwn..

*suker buat lawak kdg2...

*suker menghabiskan masa dgn hubby...hahaha..

*suker mkn....hehe

*aku kurang suker shopping...hehe

*sukerr tanam pokok gk....tp umah aku susah sket nk tnm ni...

*surf tenet bila2 free...

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka

Zue; kawan baik aku ......kite kwn dr bujang lg, duk umah sewa sekali..

Syakiela; anak kedua sm ngan aku gk...romantik gitu dia ngan hubby dia...

Pinqib; bakal menjadi seorang Cikgi..study kt maktab sg petani..

Ibu Umairah; baru je bkenalan....skrg stay kt damansara, selangor..

Kak Raihan; dia baik ngan aku...cm seorg kakak, penah kasi aku hadiah special...hehe

Shiela; dia pon org kg aku...orang Selama, Perak

LadyIla; sebuk ngan business kek ....x tau bila dia nk buat tag ni lak..bz kan..

Naurah; skrg stay kt Bagan Serai, Perak dkt ngan kg abah aku...

Fara Adura; cute orgnya...ada princess yg cute juga...dia junior aku kt UUM

Ibu Arifa; namanya Min...ada bb yg cute, suker tgk...penah duk umah sewa ngan Zue..

Yeahhhhhhhhh...................aku dh selesai jawab................

5 comments:

ibu_arifa said...

kena tag? nnt saya buat yer.. KIV dulu jap.

mummYaeesh said...

percaya ke tak suka shopping ni!?

zamdotcom said...

oho suka tanam pokok ke? bagus bagus..hijaukan alam ^^
thanks sbb jawab tag ^^


p/s: tanam cara hidroponik je

Gieyana said...

dh buat yer..mlm jwb tag...hehehe...

~~zuraiwan~~ said...

ibu arifa; min..x per buat pelan2..
mummYaeesh; mmg kite x brp nk shopping...x caya meh tgk..hehe
zam; suker2 xm tu je...kalu duk umah bwh la...rasanya byk dh pokok dtnm...
Gie; aaa dh err...mlm la sempat pon..