♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, May 17, 2009

TAG N AWARD FROM MAMADANISH AGAIN!!!

dapat lagi tau dari MAMADANISH, rajin betul dia kasi tag n award utk kitaorg....anyways TQ, dengan jari jemari yang malas ni...menaip tanpa mgira letih n lesu..jari2 ku gagahkan jua walaupun berat melepaskan waktu...hahaha...bermadah lak...

TAG yang kedua ni datangnya sendiri oleh Mamadanish, nak tau serba sedikit psl kitaorg, org kata nk mengenal lebih rapat la...so mamadanish, kiter coba menjawab s'baik mungkin ye...secara jujur n ikhlas...hehe
Antara SOKLAN2 menanah yang mamadanish kasi, adalah;

1. Nak tau sangat nama singkatan korang,umo dan dok mana....???
Nama Singkatan; Zura
Umor; 29thn
Dok; Penang

2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih???..biasa kol berapa??lama tak?
Lebih kurang tiap2 hari la buka, tp kalu blk kg x buka la x de line kt kg pon..biasa kalu buka time keja kul 9 am lebih cm tu, kalu kt umah mlm la buka...tp ikut mood gk nk buka pon. Hmm...x lama sgt la...st buka st tutup...cm tu err...hehehe

3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???
On blog, kalu ada komen2 dr kwn2..aku publishkan dulu....then tinjau2 kt shoutbox tu kut2 ada yg tnya kabar...lps tu tinjau blog2 member ...x semua la tinjau, mn sempat err

4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni...korang telah abaikan sesuatu....?he2
Setakat ni x de la abaikan lg.....kalu hubby ada...jarang online, baik layan hubby best...hahaha

5. Macamana cara korang masak maggie ek???
Masak maggie ek..kite mmg kureng sket mkn maggie, kekeke...hubby layan la maggie..tp selalu tolong la hubby msk maggie dh dier nk mkn kan...
Cara2nya...x samer la cm MamaD msk..hehe.., nasib baik MamaD ceta cara yg sbnr..selalunya msk air smpi didih, lps tu masukkan maggie then masukkan perencah2 dier....then topup pecahkan telur...hehe.

6. hubby korang tau tak korang ada blog ni....penah tak hubby korang baca blog korang???
Hubby kiter mmg tau kite ada blog ni..lgpun blog ni blog kite bersama, sure la penah baca...siap komen kt shoutbox lg..kekeke...

LEPAS jawab2 soklan yang mendidih dr MamaD ni, dier bagi lak award lagikkk.....mmg mantop err MamaD ni...hehehe...caya lah...dua sekaligus tu kasi award, actually srh pilih mau mn satu je...aku hentam amik dua trs...hehe. TERIMA KASIH BANYAK2 MamaD...........

4 comments:

naurah makwa said...

amboi..banyak sungguh award dia..bleh wat buku nih..

~~zuraiwan~~ said...

naurah; hehehe...masa kak terisi dgn tag n award je la..x de apa nk update sgt..

mamadanish78 said...

sama la cara masak maggie tu...dulu mamaD masak mcm tu gak...tp bila dah tau cara sbnar..kena follow la..he2...
tq sbb jawap dah soalan2 mamaD tu...:)

~~zuraiwan~~ said...

mamadanish; hehehe....cepat ek jwb tag..haha