♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, May 26, 2009

Baju Misya yang Aku Beli...




INI Lah baju Misya yang aku beli kat Jusco....aku beli purple gitewww..byk lg yang b'kenan tp kan tp cukup budget errr..aku gaji belum dapat pon..

Baju ni harga dia RM69.90 tau...tp less 70% so tiggl RM20.97 je...murah err....hehehe...cute tak???..bg aku baby pakai baju apa pun cute..

2 comments:

Gieyana said...

soft kaler dier...my favourite brand nie..suka psl design dier cantik...rege jer mahal..so nak beli kena tunggu sales camni la...sek bek lki x marah psl duit aku yang punya! wakakakaka..

~zuraiwan~ said...

Gieyana~hehehe tu pon aku beli time sale gk tu...idak mmg x beli woo....tgk kaler lak soft..mmg suker err...kalu aku leh pakai lg best..kakaka