♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, May 4, 2009

~ChOCoLaTe FrM KakIna~

I'M BACK............hehehe..lama rasanya x update ni..actually ni kesah last thursday, nak update x de masa...sebuk sket..So ni ada masa sket..apa lagi...rindu nk update ni..

KHAMIS lepas, aku dapat special choc dari kak InaSaly(
http://inasalybakery.blogspot.com/), siap delivery sendiri kt ofis aku tu, kebetulan kina ada nk send kek customer kt penang so alang2 sekali harung send kasi aku...mmg best.....akak terima kasih byk2...sedap choc akak buat...moga akak sentiasa berjaya dalam perniagaan akak ni ye...nnti kite kuar lunch sekali k...ritu akak x sempat, nk rush kan....TEHARU betui, walapun kenal melalui blog ni je...mcm dh lama kenal ek..hehe. So choc tu aku bahagi2kan sket kt Niza n Rozie, bg rase sorang sket...cm mn sedap???

choc ni ada dua layer...semua ada 32biji (coklat curvature n compound, x slh aku la apa yg kina bgtau)

12 comments:

::HaMpArAn HaTiKu:: said...

ermmmm cedapnye.....nak jugakkkkkkkkkkkk

ibu_arifa said...

sedap nyer..tgk saja pun dah nampak sedap..inikan pula korang dpt rasa..

dah lama tak mkn coklat cadberi-asben tak kasi beli-suh boikot barangan yg ala2 bagi sokongan kat Israil serang Pelastin.

~~zuraiwan~~ said...

test2...hehehe

~~zuraiwan~~ said...

HAMPARAN HATIKU; nak ke? ala ciannya.....meh la penang ada la tiggl sket lg ni..hehe
IBU ARIFA; ya la min...kak tu kasi rase...baik dia.

Inasaly said...

salam zura..x da aper yer coklat tu..kebetulan nak pie belah sana..hehe mana tahu org tu tengah teringin..tu yg bagi..boleh promo sekalikan..tp kan rasa terharu time jumpa tu..rasa nak menitik air mata..may be akak mmg czm tu..senang tersentuh..
hari pie penang tu..hujan selebat2 yer time ke jalan perak tu..dah lah sempit jalan tu..

[-suziey-] said...

ooo smeinar ngn niza.. opismate ke? sedapnye tolat tu..ade algi x..muka xmalu nk minta ni..ekekek:D

~~zuraiwan~~ said...

kakinasaly; salam kak...aaa kak zura pun rase tsentuh gk...kak baik sgt, bg zura rase choc tu...mmg tingin, tp x de bb lg la dlm pewot ni...huhu..dh peluk cium akak sudah bbaloi bg zura la...sian akak mai png ujan lebat kan....ujan rahmat kak..hehe

~~zuraiwan~~ said...

suziey; aaa...kite opismate niza la..hehe...ada lg sket...mau ke? meh sini nk bg rase...hehehe..nganga2 lekas nk suap..haha

Gieyana said...

Wei..aku post smlm knp x kuar! conpius2...tq yer bg "colat" kt kiter (Nureen slang ler tue)

~~zuraiwan~~ said...

Gieyana; weii...hg posting apa? psl colat ka? ala...aku bg rase tu x sbrp...bleh2 pakat rase la kan..

Gieyana said...

aku post komen kt ko ar..tp x kuar pon!hehehe

~~zuraiwan~~ said...

Gieyana; lorr ko komen apa? ni kuar pon komen ko...hehe