♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 2, 2010

Kerna Sekupang

Dapat email nie dr seorang sahabat...so saja nak share2 kat cini, maybe ada kengkawan penah dapat email nie kan. Ada maksud Tersirat bila baca email ni...haku suker cite nih...


Sharing is caring.....renung2kan lah dan selamat beramal...



ATT00006. ATT00007.-1ATT00008. ATT00009.ATT00010.



^_^ kekekeke...janji ada gak haku hapdet....tak de masa nak upload picca masa balik kampung hari tue lg. nanti2 lah...


18 comments:

iNa said...

bagus kan...
byk pengajaran..
walaupun seposen...byk gunanya..

el said...

nasihat yg sgt2 baguih

Rizziela said...

betapa bernilainya setiap sen yg kita ada kan? jangan pandang remeh walaupun nilainya hanya RM0.01

[-suziey-] said...

huhu...penuh dgn mksud tersirat..

isin_0108 said...

5 sen pon berharga jugak kan

fazilzura said...

pengajaran yg bagus

zura@iwan said...

ina~

betui tu...org dulu2 sposen pon susah nk dpt...

zura@iwan said...

el~

tu la...haku terasa gk la..

zura@iwan said...

Ziela~

betui...stiap sen amat la bguna kan...jd menambung la dr skrg dgn sposen pon x per..hikss

zura@iwan said...

suziey~

hiksss...penuh noh..smpi x tau nk cari..hahaha

zura@iwan said...

isin~

betui 5 sen pon bguna kan...

zura@iwan said...

fazilzura~

yer2...bagus utk semua...

Dee said...

story yg bagus..

zura@iwan said...

Dee~

aaa pengajaran tu...

ummuabdullahsyaakir said...

Terima kaish kongsikan...byk makna walaupun kartun

zura@iwan said...

ummuabdullahsyaakir~

sama2...bmkna utk sy jugakkk

wantie said...

ingat haku kat jutawan sendayau tinggi tu. dia kata dulu sekupang dia tak ambik ( masa dia dah kayo la)

tapi dia teringat plak masa dia susah dodulu. nak cari sekupang pun susah. So dia dah banyak berubah.

Kekadang tu kita lupa ttg peranan sekupang ni dlm hidup kita..

zura@iwan said...

wantie~

tu la...skupang pon dpt bantu kita kan...maksud tsirat kan....sedar la haku skupang skrg mmg amat la bguna...hehhee