♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 29, 2009

~TAG PICTURE PROFILE~

sejak akhir2 ni aku DEMAM la.....demam TAG....hahahaha...byk tag yg aku peram, takut lama2 b'telur....tgk la skrg dh betelur pun...bederet2..kekeke..

kali ni TAG PICTURE PROFILE lak.....sapa ek yg kasi gempak ni, si IEDA la....sorry ek aku peram TAG hg...jgn mare ye...

gmbr kt bawah ni la...aku ltk dlm profile aku.




:. Terangkan maksud gambar itu...
~ni la gmbr aku n husband aku...sbb blog ni milik km bdua...hehehe....

:. Kenapa pilih gambar ini...
~sbb aku suka gmbr ni la....gmbr km bdua yg natural beauty gitu...hahaha..gmbr ni km snap sdiri err, time ni kt Cameron Highland...tmbh lak rozie mgedit sket2..kekeke........bahagia bsama..

:. sapa yg kena Tag ni pulak???
hmmm....nk bg pada semua BLOG LIST aku n FOLLOWERs ye...if u free buat lerr..

11 comments:

mummYaeesh said...

td tgh dok belek n3 ni ahkau lalu kat blkg terus dia tegur...sape tu??zizan ke?? wah zizan raja lawak katanye..woohoo

Gieyana said...

hahahaa...bangga aku! hg puji plak!

~~zuraiwan~~ said...

mummYaeesh; wah tkezut aku......1st time org ckp muka laki aku cm Zizan...hahaha...mybe dsebabkan kemancungan hidung yg lebih kurang sm kut...kekeke..handsome gitu..
Gie; hahahah....sekali sekala, aku puji la...bleh bljr aku la...kekeke..

[-suziey-] said...

waa tag marathon ni:P

~~zuraiwan~~ said...

suziey; aaa....kena langsaikan secept mgkin...slagi free ni...hehe.

shi3la said...

adoii adoiii sesakkk napas haku...uwaaa tagg haku ponn dah beranak pinakk jugakk..biler nak settle nihh...uhukkk...

~~zuraiwan~~ said...

shiela; baik ko mrajin2kan diri buat TAG tu..idak penin woooo...hahahaha..

naurah makwa said...

alamak..hutang la nampaknya g..huhu..

~~zuraiwan~~ said...

naurah; jgn utang lama2 tau....hehehe...buat2

CuTeMiUt78 said...

ooppppss... udah buat tag ni..

~~zuraiwan~~ said...

cutemuit; ok x per....hehe