♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 4, 2014

Cuti Hari Jumaat Di Sungai Petani...

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Hai bloggers...Salam Hari Selasa, still mood cuti ke korang? sudah-sudah buang jauh itu mood cuti noh, tunggu weekend pula..hehe..

Ak pun nak update gak sikit kat sini...Irfan hari jumaat lepak di sini..

sebenarnya, lama gak tak balik jenguk rumahManisrumah kat Sp tu..so khamis malam kitaorang overnight la semalam di sana....selesai mengemas apa yang patut, boleh la nak pindah nanti...hmmm, inshaAllah..






okeh...tak mau cerita panjang-panjanglah..nak tahu details jumpa saya...kahhhh!

thks korang singgah sini....happy blogging uols..
take care..Peace!


33 comments:

syawalsimpsons said...

adoi jemah....ko buat aku windu ngan SP pulok tau...umah mak aku kat taman ria jaya tu

aTieYusof Family said...

Macam2 gaya Irfan... comel.. mood masih cuti2 ye?? :)

Nurzakiah Hanum said...

cuti2

Nad MamaZN said...

Gmbr irfan pakai baju kaler ijau yg 2nd last tu nmpk suci murni sgt muka dia... Mama irfan pakai apps 360 ke? Kihkihkih..
Gurau je kak :P

::NureeN:: said...

oooo mean kat cni hg akan dok c2 la yerr.. so berulang la ke tmpt keja ??

el said...

bila nak pindah nye tu..alah dekat je pun umah hang ngan penang..tp tu lah takut jammed je lah no..ataupun hang nak benti keje terus

Gieyana said...

Haa..aq nk tnya cam el tnya laa..bilan nk pindahnya..:p

Cho Zila said...

dah nak pindah ker SP yerk.. best gak yerk dah lama tak ke SP...
lemau rasanya nak kejr dah cuti panjangkan...

Zura@Iwan said...

sue~

owhhh mak jemah duk taman ria jaya ke?
nnti klik sp..gtaw la..kut2 jemah ada kt sp gak..haha..

Zura@Iwan said...

aTie~

ya la..
now dh pandai posing gitu depan camera haa..kdg2 candid je..

mood berkerja dh mari la atie.

Zura@Iwan said...

HanuM~

bestnya cuti..

Zura@Iwan said...

Nad~

tu la..
akak pon suka tgk nad..
mmg pakai apps 360 pon nad..
hehe..pandai tekaan nad..

Zura@Iwan said...

Nureen~

inshaAllah..
plan awal taun ritu dh nk pindah..
tapi....ada hal yg blm selesai la..

Zura@Iwan said...

el~

inshaAllah..
nnti jd pindah gtaw kwn2 rapat ak di sini ye..hehe
plan taun ni gak rasanya..hrp2 jadi la..

Zura@Iwan said...

Gie~

kekeke..
dh jwb mcm kt komen el..
sila bc di atas..kahh!

Zura@Iwan said...

Cho~

rancangan nk pindah tu lama dh kak
tp blm kesampaian
byk benar hal blm settle kt png ni..adeiii..

Dee said...

Pindah umah sendiri mmg seronok..comelnya irfan..

Kesuma Angsana said...

seronok dier mamanya cuti2 yer !

Zura@Iwan said...

Dee~

alhamdulillah..
syukur rezeki dr Allah
dpt umah dh lama
tp duknya blm tentu bila..
kesian rumah tu..tk de penghuni..

Zura@Iwan said...

KA~

aha..cuti dr kamis lg KA smpi senin..
tp mama senin dh start keja..
senin Baba dia jaga..hehe

mmg sonok la dia..seb baik baik je dia hntr pgasuh ari ni..

BUNDA said...

Salam dari bunda....amboi comel hero tu...macam2 aksi...

Iela Fazielah said...

cantik rmh... cepat la pindah

Myra Jay said...

Pelbagai mimik Irfan.. cumill je

hainom OKje said...

Rumah baru yeh Zura.....seronok duk rumah sendiri.... memang best!
Sakan Irfan posing yeh!

hainom OKje said...

Rumah baru yeh Zura.....seronok duk rumah sendiri.... memang best!
Sakan Irfan posing yeh!

ALoNa CintamaniszLite said...

Irfan ni nampak mcm dh besar sgt budaknya. Mgkn ikut papa dia kot? Cerdik nampak irfan ni.

Zura@Iwan said...

Iela~

alhamdulillah..
biasa je Iela..

tu la..mmg nk cpt pindah pon
dh lama berniat nk berhijrah..
semoga dipermudahkan..

Zura@Iwan said...

MJ~

hehe..
pandai buat mimik muka bila tgk muka sdiri kt camera..haha..

Zura@Iwan said...

hainom~

rumah ni lama dh pun
cuma tk berkesempatan nk duk je lagi...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha kak
fizikal dia nmpk mcm dh 3tahun pun
tp br je nk masuk 3thn..hehe..
cerdik cara dia kak...

Zura@Iwan said...

BUNDA~

salam perkenalan

maceh ye..

QasehnyaRania said...

syoknya ..
bila blk duduknya?
sp area mana kak?

Zura@Iwan said...

Qaseh~

kalau bleh nk duk scpt mgkin
sp arah jln nk ke kuala ketil.