♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, February 17, 2014

Irfan In Actions

Cute pictures from Irfan...
My Adorable Baby...


 adeii..awat Baba Irfan kt blkg tu nmpk cam tua jek..hahaha..



 Consentration..

 look different..

 Opsss...


 so cute...



hurmmmmm....handsome! Anak Mama dan Baba yang baik ni dah masuk 2 tahun 4 bulan pun, Alhamdulillah.

Tiba2 je..Irfan nak expose depan camera, so Mama cepat2 la snap and shoot every action yang Irfan cuba buat, seronok tengok Irfan buat aksi tak payah disuruh pun..hehe..

Thanks korang singgah sini..
Peace!

34 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

syawalsimpsons said...

bila la boleh jumpe abg tecik ni...geram je tgk muka dier

syawalsimpsons said...

bila la boleh jumpe abg tecik ni...geram je tgk muka dier

Nad MamaZN said...

Mmg geram! Nape ensem sgt! Haha

wantie said...

amboi..budak kecik ni.. adorable adorable aih...

mcm mcm aksi dia noh..

mrs Fiza said...

gebu je irfan..pakai produk ape ye irfan? haha

mamaarifakeem said...

Alolo...melayan pulak irfan ye, kiut aaah..! :-)

Rizziela said...

pandai bergaya mcm mamma gak kan

::NureeN:: said...

sampai 1 tahap mmg anak2 kita akan alert ngan camera... :)

weh, png - ipoh x jauh lah,juz 2 jam jerr :P

Kesuma Angsana said...

mcm2 gaya dier yer !

Zura@Iwan said...

HanuM~

thks hanum

Zura@Iwan said...

sue~

hehe..
tu la meh la blk utara auntie sue

Zura@Iwan said...

sue~

eh ko lg..ahha

Zura@Iwan said...

Nad~

mama dia lg geram kt dia..hikss

Zura@Iwan said...

wantie~

mmg adorable ini budak..hehe

Zura@Iwan said...

Fiza~

hahaha..
natural beuty la auntie fiza..

Zura@Iwan said...

mamarifakeem

tu la..rajin plak melayan dia
ikut mood kn

Zura@Iwan said...

Ziela~

hahaha
mama dia kalau lentok cm tu..
hodoh haizz..

Zura@Iwan said...

Nureen~

ikut mood bdk2 ni

pstt: mmg tk jauh, ak penah je pegi ipoh tu..dh td kt n3 hg gtaw jalan jauh..hahaha..

Zura@Iwan said...

KA~

aha kak..
hari nk bergaya dia..

Nad MamaZN said...

PS:

saya x amik famili room kak, amik superior yg rate paling rendah skali tp dpt bilik camtu hihi.. Sonok sgt.. Siap bawak toto tu takut tak muat katil =p

ALoNa CintamaniszLite said...

irfan ni...kasih syg terlebih2 ni..cepat tul nampak dia membesar..hehe..

Zura@Iwan said...

Nad~

oic..
bsr kn bilik dia
siap katil bsr lg dua..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hahaha..
tu yg manja lebih tu kak
nnti kena kasi adik lah kt dia
biar dia jd abg sket..hehe

mama ila said...

hehehe..kemain lagi bergaya depan kamera yer.. =)

hainom OKje said...

Mmg come Irfan....macam sapa agaknya tu? Mama ke Baba?

el said...

hahahah mcm2 memek muka
mmg muka ikut hang sejibik no

Zura@Iwan said...

mama ila~

time mood ok la tu

Zura@Iwan said...

okje~

hehe..
mcm mama pun ada...mcm baba pun ada

Zura@Iwan said...

el~

mcm2 dia buat weh
pandai plak srh snap gmbr dia..hikss
mcm ak sbijik?hahaha

Cho Zila said...

pandai posing yerk.. nampak muka cam ayah dialer...

QasehnyaRania said...

wah pndi posing ikut mama ke babah ni

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

muka cm baba dia ye kak?
ada la kan skit2..

Zura@Iwan said...

Qaseh~

hikss
dia buat sdiri
tp mama dia tunjuk cara..kahh