♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, February 27, 2014

Ais Krim Goyang Dangdut...

Assalamualaikum...Salam Khamis bloggers..
Alhamdulillah bertemu lagi...sakit kepala yut2 lagi nieh...:)

Makan nasi kenduri cuti hari minggu sabtu lepas...

 terus tak habis makan nasi Irfan,pabila tengok budak lain syok makan ais krim...huhu

 dia pun sama naik tunggu ais krim goyang..hehe....


 selamat pengantin baru buat kedua mempelai...

 Majlis perkahwinan nie...anak kepada kawan tempat kerja, yang pakai baju melayu purple tu tuan rumahnya....sekali nak balik, boss ak pula mai dengan family dia....tenung ha boss ak tengok Irfan pun makan ais krim...adeii..

 Peace Yoo!


Weekend nie ada kenduri lagi...inshaAllah tak de aral makan nasi kenduri lagi la..:)

Okeh uols...thks siggh sini...
Peace...Take care..



18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pengantin baru

el said...

iols igt air krim ape lah td
ais krim rupanya
hahahahaha
igtkan mmg ada org jual air krim yg bergoyang hehe
sllu lau kenduri kawin mesti ada gak org buat side dish ais krim goyang ni..but iols is xpernah lagi p kenduri yg ada ais krim ni..huhu

Nad MamaZN said...

Menarik tu eskrem goyang dangdut
Goyang kpop takde haha..!
Seronok ar mkn nasi kenduri
Gantung kuali jawabnya :p

JaSSNaNi said...

baru je anak sulong akak tu dok kaborkan nak makan aiskrim goyang.. dah lama tak nampak kat sini..

wantie said...

aku ni kalau umah kenduri ada side dish ais krim memang tak bape suka. hhahaha jahat la pulak kat. sesuka je tak suka..

bukannya apa..nak nak pulak ais krim potong. habis comot anak anak...

Adlin Mohamad said...

hehehhehe makan ice cream ni kena gongang inul la gamaknya hehehe

Rizziela said...

syoknya rajin makan kenduri

syawalsimpsons said...

tak menahan nama aiskrim goyang yee

Cho Zila said...

sekarangni aiskrimtu memang selalu der orang sponsor untuk majlis kawen... syioknyer makan2 di majlis kawen....siap der band lagikan.. rasanya ramai pengantin sekarang pakai baju putih ...

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks ye..

Zura@Iwan said...

el~

iols silap eja la..
ais krim..haha...

iols tk penah rasa pon ais goyang ni..br taw daa..

Zura@Iwan said...

nad~

hahaha..
kak pon tk penah rasa lg ais krim goyang ni..
rupanya buat ais krim ni kena bergoyang2 bdn..haha...

Zura@Iwan said...

Jass~

owhh ya ka...
sll kt rumah knuri ada gk dorang buat kan..

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la weh..
nnti bdk2 tk mau mkn nasi..
nk ulang ais krim je kan..

Zura@Iwan said...

Adlin~

dia goyang badan sbb nk kena goyangkan mende tong bsr tu
utk ais keras..hehe

Zura@Iwan said...

Ziela~

tk pegi mn ziela..
so cuba la hadiri knuri org jemput kan..

Zura@Iwan said...

sue~

pestime ak dgr weh..

Zura@Iwan said...

Cho~

tu la.tp ais krimnya cpt cair..
kena mkn cpt2...