♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 25, 2014

Macam-Macam Mama, Baba dan Irfan

Assalamualaikum..
Salam Selasa...rasa macam, sebak jek..eh tak tahu la nak cakap.Only Allah know my feeling rite now...:(

Redha dgn ujian yg diberi...always think positive, but sometimes hati kecil ini tak kuat.., ok dont be sad...normal human being gitu..semoga segalanya dipermudahkan..Terima kasih Ya Allah!

Selingan sat not...sebelum sambung entry Cameron Highlands...hikss

 Mama ter"bawa" bus Irfan ke office, cam mana la, bas ni terparking kat dalam beg Mama? hehehe..

 Terima kasih Zalora, Alhamdulillah rezeki dapat shopping kat Zalora free saja...reward dari buat assignment yang cik Zalora kasi di entry ini...

 jarang nak berselfie now...ni pun rasa macam nk snap sebab, nak tengok dressing pergi makan nasi kenduri, cantik pula biru + green ni kan...

 suami tak sabar tggu balik Penang nak beli JCO ...pergi beli donut yg dijual kat Tesco Sungai Petani, frust! donutnya keras.....potong stim tul..hehe

Hamboi! dua jejaka smart bergaya....sorang macam pak polisi, dah kena ngan baju tu...sorang lagi macam juruterbang!...hahahhaa..

24 comments:

Gieyana said...

Aku tau...sesuatu yg br di situ...bas buruk..:p

Nurzakiah Hanum said...

salam dan selamat pagi
singgah sini jap

Cho Zila said...

ha.. ha... tang bas masuk hand bagtu tak leh tahan...
tak salah berselfiekan...
manakan sama donut tukan..

::NureeN:: said...

mana la sama wei donut tesco ngan j-co.. hahaa...

lieyalatif said...

kehkehkeh...lieya pun penah tebawak mainan dayyan...buat berat beg ajek kan hahaahaha

wahh murah rezeki zura....zalora lagi tuuuu...dah le cun barang2 kat situ..rambang mate woo tgk hohohoho

donut tu rupa dah lulus dah zura...tapi rase plak hampeh yeak....adoi...kene pi cari jco atau big apple gak nie zura heheeheheh

syawalsimpsons said...

wajhhh best la..macam nak dapat free jugak ni zalora..tgk ramai yg buat entry pasai zalora...dapat shopping sana..kasi tau la..kikiki

el said...

iol pun nak terbw brg2 anak2 lam bag..hahaha tp xnah lah smpai brg yg besor cam bas irfan tu ekeke

Nad MamaZN said...

Kak zura beli apa kt zalora? Mesti best ni hehe...

Moga hati akak sentiasa tenang walau ada masalah menimpa..

atuk said...

Assalamualaikum Zura

amennn
Insyaallah akan jadi juruterbang

wantie said...

tahniah dpt free dari zalora.

aku tak pernah agi la terbawak menan anak anak weih...

Rizziela said...

Handsomelalh yg baju merah tu

Zura@Iwan said...

Gie~

shhhhhh!
bas buruk tu seb baik kecik weh
mau jahanam dh irfan men

Zura@Iwan said...

Hanum~

slm..slmt tghari

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

hehehe..
mybe mama ter'bawa' kot..
ya la..mmg tk sm
tp suami tingin mkn donut..
so dia beli yg tesco punya
sk nk try

Zura@Iwan said...

Nureen~

mmg ak taw tk sm punya
tp suami tingin nk mkn donut la weh
sj la beli nk try

Zura@Iwan said...

Lieya~

seb baik..bas Irfan tu kecik je lieya
tu psl mama tak perasan..haha..

alhamdulillah...rajin buat assigment publish kt blog..bleh la dpt...

aha..rupa mmg dh lulus beb
tp keras...haha....

Zura@Iwan said...

sue~

tu la
alhamdulillah rezeki iols dpt email dr zalora
minta buat publish psl baju peplum dorang..
so dpt la reward blk ha..

Zura@Iwan said...

el~

cuba tajamkan penglihatan hg
bas tu kecik sajok la weh
tu psl ak tk perasan..haha..

Zura@Iwan said...

Nad~

kak zura claim baju je nad
salah satu bj yg green kak pakai tu la..haha..

ameen..mudah2an nad..
semoga akak diberi kekuatan..

Zura@Iwan said...

Atuk~

wslm atuk..

maceh doakan atuk
inshaAllah..

Zura@Iwan said...

wantie~

alhamdulillah
maceh...

ak rasanya dh 2-3x terbawa menan irfan tu..beg besar beb..haha

Zura@Iwan said...

Ziela~

hehehe...
maceh auntie..

QasehnyaRania said...

bestnya.. tahniah
acaner la leh termasuk dlm beg tu. hihi..

Zura@Iwan said...

Qaseh~

thks..

hahaha...mybe termasuk la tu..