♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, February 5, 2014

KFC, Bandar Puteri Jaya | Buat pertama kalinya dinner di sini..:)

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Hari: Jumaat ~ 31.01.14
Lokasi : KFC, Bandar Puteri Jaya Sungai Petani



blur la pula Baba Irfan...huhu..sorry suami saya..hehe

tiup-tiup..panas kata Irfan..




Sejak KFC ni beroperasi, ini pertama kali kami makan kat sini..berdekatan dengan Econsave dan rumah di Sungai Petani, arah jalan ke Kuala Ketil ye kengkawan. Sebelum bertolak balik ke Selama, sempat la singgah mengisi perut di sini sebentar..:)

Tak dapat nak rasa Golden Wrap Chicken...kena tunggu 15 minit, ramai orang...hihi.

Happy moments with family every minute, everywhere....Alhamdulillah..


28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Nad MamaZN said...

Ensem la irfan ni...

el said...

rindu pulak tgk budak ensem ni :)...
npk dia dah besar lah dlm gambar ni

syawalsimpsons said...

lama sungguh tak makan KFC ni sejak alamanda tutup KFc pulok

hainom OKje said...

Kena pergi lagi nampaknya tu Zura sebab belum pekena Golden Wrap heehe

ALoNa CintamaniszLite said...

alahaii zura..mmg sopan santun betul ayat dlm entry zura selalunya, hehe..

mrs Fiza said...

kit apon dh kempuann golden wrap..makan tahun lepas je last..hehe..

dhlama tkmsuk sni hensem nya irfan ni..dh nmpk big boy..

shark said...

kene pantang makan ayam..
gatal pulak sejak ngandung nih ;p

wantie said...

alahai si encem irfan ni, tiup tiup..hahaha...

lama pulak tak makan kepci. jom..jom..

Zura@Iwan said...

HanuM~

hehe..

Zura@Iwan said...

Nad~

maceh auntie Nad
alhamdulillah..

Zura@Iwan said...

el~

kat mak dia tk rindu ka weh? hehe
tp mmg dia nmpk bsr..tiggi orgnya..hehe

Zura@Iwan said...

sue~

kita pon lama tk mkn
siggh tmpt baru..best gk suasana kt sini..

Zura@Iwan said...

hainom~

aha...
hrp2 ada lg la nnti menu golden tu..huhu

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hahaha..
lawak la kak ni
betui ka sopan santun sgt? huhu
ntah la..ayat terkeluar gitu..

kalau jumpa kt luar tk cover dh kot..haha..

Zura@Iwan said...

Fiza~

ya ka..jom2 terjah kfc lg..hehe

tu arr..lama ko tk mai terjah sini ye...

Zura@Iwan said...

shark~

eh kita pon dl tk brpa suka ayam
bkn sbb kena pantang, tp mmg tk lalu mkn
kalau daging i likee...tht why keluar boy kot..tp dgn izin Allah juga dpt bb boy

Zura@Iwan said...

wantie~

dia pandai tiup dh ha kalau pns...haha...muncung2 mulut dia duk hembus..kakaka..

jom kita lunch date!

eyriqazz said...

Dah lama tak singgah kfc..anyway, cantik gambar diambil, pakai kamera apa ya?

Rizziela said...

Aliff yg semakin handsome la

Zura@Iwan said...

eyriqazz~

sy pon lama gk tk mkn kt kfc
saya guna camera sony Nex-F3 bro..

Zura@Iwan said...

Ziela~

sama la ank2 Ziela juga
samakin hencem dan bijak.

Kesuma Angsana said...

baca n3 ni,, teringin lak nak ke KFC hehehe

Cho Zila said...

akak pun tak cuba lagi Golden wraptu.. nampak iklan mengujakan..

Zura@Iwan said...

KA~

hehe..
sila terjah KFC ye KA

Zura@Iwan said...

Cho~

tk tau la golden wrap tu smpi bila ye..
nk gk try ha..

QasehnyaRania said...

senyuman irfan boleh meruntun jiwa..
syoknya ada penghibur hati. ni yg tak sabar nak timang anak sendiri. doakan ye kak semoga selamat dan dipermudahkan

Zura@Iwan said...

Qaseh~

alhamdulillah Qaseh
rezeki dr Allah
inshaAllah satu hari nnti hari Qaseh n suami pula..