♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 25, 2014

Cameron Highlands | FamilyShorTrip2014

Assalamualaikum...

sambung dari entry INI dan INI ..

last entry...gambar tak banyak :)

 nak hujan daa....singgah kat Kea Farm kejap...

 hero ni boleh bantai tidur ye...so nak beli brg kt Kea Farm..Mama je turun..hehe..

 sini pun tak dapat masuk...sebab Irfan sedap tidur, lgpon suami kata kena bayor..len kali lah..haha..


 kat Cameron Valley singgah kejap, tu pun Irfan jaga tidur2 ayam gitu...ambil gambar pun dia dah malas...

 tengok Irfan...moody ha....

itu aje gambar2 kenangan indah holiday short trip BabaMamaIrfan di Cameron Highlands..semoga dapat kembali ke sini lagi..inshaAllah..

cuma nak bagitau dulu lg sonok kot kt CH ni...masa kitaorg pergi ni, byk benor pembangunan ha...banyak dorang bina hotel, so jalan jadi berdebu....lps tu plak byk juga tanah runtuh....haizz risau saya. Hrp2 pihak yg bertggungjawab dapat mengatasi masalah ini dengan cepat.

Cuaca sejuk pun..time mlm je best rasanya, bila siang tu...dah kurang sejuknya, berangin gitu jek.....dulu lain..sekarang lain..cuma dari segi makanan tu sama jek, saya suka beli strawberry, jagung, ubi keledek madu, coklat.....hehe..

thanks uols singgah sini..
sorry tak sempat nak blogwalking....
Peacee!

20 comments:

el said...

lohhh syglah x dpt pi masuk taman lavdender tu..tp xpelah uols kan sllu pi CH tu hehehe
tgk gambar uols kat cameron valley tu kan..iols rs sejuk je hahaha

aTieYusof Family said...

Seronoknya..Irfan sampai tertido ye..bila lah nak smapi CH ni..:)

QasehnyaRania said...

kan byk sgt pembinaan itu yg berlaku tanah runtuh. seriau la pulak bila akak kata cm tu.. mmm

Nad MamaZN said...

Bestnya kak!
Imbau kenangan saya p ch je bila tgk gmbr2 akak p ch ni :)

::NureeN:: said...

eh, cameron lavender ni kan yg depa kata baru buka tu ka...
ala2 oversea g2

atuk said...

Assalamualaikum Zura

suasana nyaman...Irfan lena la...

syawalsimpsons said...

ok la tu ada gak Gamba G CH kan..

Adlin Mohamad said...

CH lama x jejak ...
masa jejak kyra umur 3thn kot hehehe
sana cantik2

wantie said...

lawa kan taman lavender tu.. hmmm wangiiiiiiiiiii...

hilang kejap bau baja. hahahaha..

Tapi kat sebelah tu ada org bela anjing. garang dan bising. spoil mood Aleesya that day.huhu...

Cho Zila said...

CH memang bestkan.. walaupuon dah tak sejuk ngat cam dulu2 tapi tang benda yang ada kat sanatu buatkan kita merindui nak ke sana lagi dan lagi..

Zura@Iwan said...

el~

mls nk masuk dh beb..
tk rak nk jln la..irfan plak tidur time nk blk..penat gamaknya.hehe..

lgpon kena bayor..laki ak mls la..haha..

Zura@Iwan said...

aTie~

dia penat tu tie..
tu yg otw nk blk dh tidor..minum ss sbotol...lena..

Zura@Iwan said...

Qaseh~

tu la..
hrp2 lps ni reda la sket..
mgkin dh habis pembinaan tu..
jln pon tk berdebu dh...

Zura@Iwan said...

Nad~

best kan...bkn sll dpt pegi
kak pon ...ingt kenangan bila pegi CH ni..dl pegi berdua jek..now dh ada sorang memeriahkn suasana..hehe

Zura@Iwan said...

Nureen~

aha br buka
ak tk masuk pon..hehe..

Zura@Iwan said...

atuk~

Wslm atuk..

aha...cuaca nyaman
letih plak tu..
lena la dia.

Zura@Iwan said...

Adlin~

sy last pegi masa pregnantkan Irfan dlm pewot 4bln cm tu..

ni br pegi ha..irfan dh bsr..

Zura@Iwan said...

wantie~

ak tk masuk la tmn lavender tu
irfan nyenyak tidur..sian dia plak...

Zura@Iwan said...

Sue~

aha..ada la..
gmbr kenangan kan..

Zura@Iwan said...

Cho~

tu la..
tetap rasa nk pegi lg..
sbb cuaca dia berangin je
time mlm sejuk gediss..hehe