♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, February 20, 2014

Cameron Highlands | Birthday Celebration...Alhamdulillah

Assalamualaikum...Happy Thursday

Alhamdullillah...bertemu lagi, maaf tak sempat nak blogwalking. Serba salah nak update kat sini sebenarnya...(:

Berbalik pada story!okeh2

Story cuti hari minggu hari tu..

Asalnya suami plan nak celebrate birthday isteri di "suatu" tempat..surprise pada mulanya..Tapi dah tak jadi surprise sebab terpaksa bagitau isteri, yang plan suami tak jadi.So kena tanya birthday girl semula, nak pergi mana?

Isteri tercakap nak pergi Cameron Highlands, walaupun dah pernah pergi..dulu kita berdua, sekarang nak bawa anak jalan sebenarnya..Alhamdulillah...Suami terus saja setuju...isteri macam tak percaya, sebab pada hari Sabtu baru plan kekedahnya. Baju pun belum dipacking...=_=

Suami kata..tak per, pelan-pelan kayuh...relax jangan gelabah! cess ayat suami tak bleh blah. Suami eh suami!...plan surprise tu jadi juga ke nanti? hikss..saya ikut jek! kalau dah ditetapkan rezeki kita, Alhamdulillah..

Bertolak dari Penang ke Simpang Pulai pun dah lewat weh...lepas Zuhur, dah plan last minute kan..huhu

 hmmmm...Malas lah nak cerita! lain kali lah.....huhu

sambung-sambung....hehehe..

#nmpk sgt mcm ak ni byk jln2 noh..:)
 

22 comments:

nida-razak said...

pergi cameron memang best, sejuk2 kat sana, memang layan la kalo pergi dengan org yg kita sayang =)

aTieYusof Family said...

CH?? sy tak pernah sampai sana lg..hehe..
nti sambung story k..:)

QasehnyaRania said...

cpt smbng nak tahu

Nad MamaZN said...

ala, nape serba salah nak citer plak ni..?!

citer je la, baru nak amik feel baca citer ch, dah bersambung plak...

cepat sambung tau!=p

Myra Jay said...

Alahai moncongnya mulut Irfan..
Nak gi jalan2 pun muka masam ke?

Bestnye kak p CH, cheq ni dok mngidam lama dah ni nak p sana..hehee
Nanti sambung citer ye :D

mamaarifakeem said...

Intro dulu eh..alolo irfan..muncungnya molot,.. :-)

attyfir said...

kty dah lama tak pergi cameron

::NureeN:: said...

sejuk x masa hg p weekend lps? sbb skrg dh start panas kan, kot sana mcm x brapa sejuk kot.. ;p

el said...

ramai nau org pi CH
iols xdelah teruja sgt2 nak pi CH
tp nak pi jugak lah sbb ritu iols pergi x smpai bwh brinchang lg..
aah skun cuaca panas..sn cam mn
iols punyalah excited nk bc uols pya stori..last2 bersambung...#cepokkang haha

Zura@Iwan said...

nida~

thks siggh sini ye

aha mlm2 sejuk taw
tp now siang tk brapa sejuk la
berangin br rasa..
then byk sgt pembangunan..so menyebabkan tanah runtuh..risau tul

Zura@Iwan said...

aTie~

ok..smbung nnti..

Zura@Iwan said...

Nad~

hehe..terasa segan plak nk cerita hal xtvt kita kt sini nad..haha

ok dh smbung td n3 tu..

Zura@Iwan said...

MJ~

kena usik ngan mama
muncung mulut ha..

dl best kot Myra
now mcm len la..sbb byk pembangunan
jln berdebu..hehe

Zura@Iwan said...

mamaarifakeem~

hikss..
tk dan nk story lebih2..
sbb busy sket

Zura@Iwan said...

atty~

zura last pegi masa 3thn lps kot..

Zura@Iwan said...

Nureen~

masa ak pegi tu..smpi dh ptg..
mmg sejuk la weh..
tp siang masuk tghari tk brapa la sejuk
lgpn mcm tk best plak kt sn..byk pmbgunan..berdebu jln, tanah runtuh pun byk..

Zura@Iwan said...

el~

ak mmg lama nk pegi..
irfan dh bsr sket..
br kesampaian ha..
tp mmg len la CH now..byk hotel2 baru
tanah runtuh pun byk..risau ak..
mlm sejuk la..
siang tk brapa sgt...

Zura@Iwan said...

Qaseh~

ok..dh smbung n3 CH..thks

Torascool said...

salam kenal

syawalsimpsons said...

ala baru semanagt nak baca ni...jemah pangakh CH ni sebab tak syiok G reramai..nak G, nak G ngan family kecik jemah je, kalo G reramai ni susah, banyak snagat kepala nak di ikutkan...

Zura@Iwan said...

Tora~

slm kenal kembali..

Zura@Iwan said...

sue~

jemah.
kn iols dh smbung tu ceta Ch..hikss
sila la baca..hehe..
oo...betui2..kalau g ngn famlily kita2 aje kn best sket..