♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, February 6, 2014

Ziarah Baby..

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Salam Sejahtera..

Balik Selama hari tu berkesempatan meluangkan masa melawat adik ni dengan baby baru dia, anak keduanya..sementara beliau balik berpantang di sini kan, kalau nak pergi Terengganu bila la entahnya..

Meh saya nak kasi meriah blog ni dengan baby pula...hehe..

 ala tomey-tomey...berusia 22hari masa melawat nie, nama beza satu huruf je dengan abang Irfan...terbelit Auntie nak sebut, Muhammad Arfan...hehe

  hero no 2 T, ada iras T sket ha....so sweet kan, candid picture...

Congrats again T and Arman..

#Congrats juga buat sepupu saya yang baru je kelmarin melahirkan anak sulungnya..baby boy juga..:), bestnya bau anak2 kecil nie..haruman syurga..



16 comments:

aTieYusof Family said...

seronoknya tgk baby2 ni.. harum sungguh..
tahniah pd ibu bapa mrk..:)

Rizziela said...

budak2 sekarang cerdik..dlm pantang lg dah pandai bergaya :D

Nurzakiah Hanum said...

ala tomei2

diana said...

Rumah kalau ada baby baru lahir mesti best je..sunyi tapi rasa berseri..kan?/

el said...





bestnyaaa dpt baby

jgn lupa lawat iols pulak june nti..oh scarynyeeeeeeeeeeeee haha kbai

Nad MamaZN said...

Bestnya!
Rindu bau baby

wantie said...

ni dah dok ambik bau baby ni. tak tau hg pi tengok. nak kirim bau baby mai sikit. hahahaha...

Tahniah Yatie lee.. boy. Nak boy gak la lepas ni boleh?

Zura@Iwan said...

aTie~

aha..mmg harum..
dpt gk cium bb .

Zura@Iwan said...

Ziela~

bdk2 skrg advance ye ziela..

Zura@Iwan said...

Hanum~

mmg tomey..

Zura@Iwan said...

diana~

ya la..
wpon bb masih tk leh main..
tp sonok rasanya..

Zura@Iwan said...

el~

hg tggu turn je noh..

hahaha..inshaAllah ritu hg dpt alana pon ak pegi..doa2 moga ak dpt ziarah hg plak..

Zura@Iwan said...

Nad~

Nayli bau bb dk lagi? haha

lieyalatif said...

ololololo ko pi amik berkat yeak zura...jeng jeng jeng jeng heheheeheh....

alahaiiii tgk pic baby aku terus rindu bau baby koooo...tapi nak peknen mcm malas2 ubi lagi haahahaha almaklum laa dayyan dah besar ni kan, rileks jek aku hah...

takpe2, aku tgu ko la zura yeak...agak2 ko on ko infom2 key ...leh saing2 hahaahahah

Zura@Iwan said...

wantie~

ak blk kg..umah dkt dh, so siggh je kejap.
hg amik bau bb el nnti..hikss..

Zura@Iwan said...

lieya~

amik berkat pun iyo jugak..haha..pandai la ko lieya..

ak ni tingin2..tp Allah blm nk bg lg adik utk Irfan..tak plan pun lieya.
kalau ada terima je..Alhamdulillah..

kahh..kahh..okeh2 kalau ak dh bjaya, ak inform ko..