♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 29, 2014

Salam Rabu...Selamat Bercuti...

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Salam Rabu guys...
Jangan jeles...hahaha, start esok, company kitaorang dah closed..so esok start cuti lah..hehe

Tapi...tak leh gerak balik kampung lagi pun, sebab en Suami masih kerja la esok...rehat-rehat kat rumah dengan hero kecil sorang ni je....then plan nak bawa hero kecil ni pergi follow up check up kat KKIA yang sepatutnnya kena pergi early January hari tu, dah alang-alang cuti kan.

Geram sama ini budak....semakin handsome dengan rambut baru dia, (puji anak sendiri la weh) hahaha

Setiap kali balik dari rumah BS, sampai je rumah..memang tak mau naik lagi...nak ajak ronda-ronda kat bawah flat tu...layankan je lah! sian dia 

Kebam mulut memang tak lepas....hahaha...

Apa-apa pun...selamat bercuti ye korang...
InshaAllah ada jodoh kita berjumpa lagi selepas bercuti ni ye..
Keep updating korang...happy blogging...

Take care...:), Peacee!


26 comments:

el said...

esok bolehlah lunch kat umah uols hahaha
iols balik kpg pas keje esok..lama giler x balik since raya ritu..anak2 iols dah bising..mamaaa bila nak balik kpg ni..so smpai isnin lah weols beraya kt kmpung hahaha

so enjoy ur holiday k...take care everyone..xoxo

Nurzakiah Hanum said...

selamat bercuti

::NureeN:: said...

weh, rendah nya tebing tu..
tu tebing yg bila jenguk kat bwh nmpk floor bwh ker?
risau plak aku tgk

Zura@Iwan said...

el~

haha..mai la nk lunch
oic, iols blk lewat sket kot
tggu en suami blk..

ya la hg lama gk tk blk kg hg kan
tk per cuti pjg..bleh spend lama

thks beb..same to u

Zura@Iwan said...

HanuM~

slmt bcuti gk..

Zura@Iwan said...

Nureen~

weh..
hg agak2 la weh..
tu bukan tebing kt depan umah la..
ni kt bwh kat parking keta..hg tk bc leklok ka n3 ak tu weh..ishh2..

tk kan la depan umah tebing gitu..sabar je hg ni..

aTieYusof Family said...

Seronoknya esok dah start cuti..kami Jumaat baru cuti...:)

JaSSNaNi said...

selamat bercuti budak comelllllll

syawalsimpsons said...

makin hensem lak abg tecik ni..aku pon cuti esok..kikiki...tp cuti sendirik la

Nad MamaZN said...

Papazakwan pun cuti gak esok
Hepi holiday kak!

hainom OKje said...

Pasai apa kena check up tu Zura.....tk baca entri lama tu yg tak tau tu.....

Kesuma Angsana said...

seronok kan cuti pjg sikit weekend ni. slmat bercuti ye !

Cho Zila said...

Amboi dah cuti yerk.... mestiler kita yg puji anak sendiriker.. selamat bercuti

ieda immi said...

dah semakin besar dan comel .. lama tul x singgah akak nie huhuh

tq sudi singgah dah komen ;) miss tau !

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Selamat bercuti..
Sy bercuti panjang.

Zura@Iwan said...

atie~

aha opis dh closed..ramai dh start cuti..hehe

Zura@Iwan said...

Jass~

terima kasih auntie Jass comey..hehe

Zura@Iwan said...

sue~

hehe...encem ke sy ?
oo slmt bercuti juga..

Zura@Iwan said...

Nad~

happy holiday gk nad + family..

Zura@Iwan said...

hainom~

eh..lupa nk mention pula
check up routine tu je okje..
untuk 2yrs punya..misi tu kasi date cm mn nth..skip byk bulan..haihh..

Zura@Iwan said...

KA~

thks KA..
slmt bercuti juga..

Zura@Iwan said...

Cho~

yup kak..
cuti awal sehari..hehe..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

maceh....hehe
tu la..sy pon seb baik bleh gk terjah blog kak..hehehe

miss u 2 kak..

Zura@Iwan said...

Maz~

terima kasih Maz
slmt berpantang ye..

wantie said...

Aku pun.melapok kat kampung. Banyak xtvt nih..

Zura@Iwan said...

wantie~

ak blk sp
lps tu blk kg ak..
mcm sat je masa tu blalu..hehe