♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 26, 2012

Alhamdulillah...Dah Boleh Sambung Cerita...hehe

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera

Terima kasih pada kawan blogger yang alert pasal problem tak boleh upload gambar kat blog nieh...saya dah settled masalah tu...terima kasih QasehnyaRania, Nadia dan Wantie yang sharing pasal masalah ni yer. Now dah boleh upload gambar sebest-bestnya...ahaksss..

 Amboi smart haizzz....hehehe... nanti lah free saya or hubby akan sharing story dia trip pergi ChingMai awal bulan November hari tu...asyik tertangguh jerk.....:)

Semestinya kalau pergi mana-mana ...walaupun oversea En Suami akan cuba sentiasa berhubung dengan orang tersayang dia...hikss.. Ha...masa kat ChiangMai ritu, sampai je di Airport sana....dorang ada sediakan kaunter Sim Card, free sahaja.....cuma kita topup sendiri je la.....hehe

Ok...nak sambung kerja....senang hati sedap dapat update blog bergambar...saya kalau update tak de gambar macam tak best...maklum lah orang tak pandai karang cerita sangat.....hehehe. 

Sekian..Wasalam....Peace no War! Save Gaza...

24 comments:

siti fatimah said...

hmm.... rajin hubby ko yer. pergi jenjalan sampai ke cheang mai nun..

Myra Jay said...

Sekarang ramai blogger cecah exceed limit, takleh nak upload gambaq..

Anum said...

hehehe rajin2

♥cikmOt♥ said...

cepat cepat...sambung citer lagiiii

Nad @ MamaZN said...

Hari akak kene tu..malam tu rupe2nya saya pun kena! Adoi!

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

saya terkena gak xleh upload pic ..mintak tolong anje mumy balqish hehehe ..

el said...

xde ole2 tuk aku ke dow haha

ALoNa CintamaniszLite said...

Seram jer akak dgr korang ni kena perkara2 cenggini dar blogger.com & picasa.com...
Bkn pe..wantie pun kena..gie pun ye?? zura jgk?? adoii..

**Cik abg nya jenjalan aje laa ye. Nanti zura pun leh ikut bila budak tecit ni dh besar sket, hehe..

QasehnyaRania said...

salam...eh..eh ..nama kita la.. ;D

zura tak join hubby ker?
cepat2 upload yer ;D
betol2 tak da gambar mcm kosong je kan.. hihi

Kesuma Angsana said...

ok, KA terus follow aje lah ye

Gieyana Muhamad said...

dh ok yer...cepat smbung story..aq jer yg mls nk tfr pics..ngeh3:-)

yan jua said...

siti fatimah~

hb aku mmg hobi dia tu..travel g tmpt org...hehe..

yan jua said...

MJ~

tu arr....gmbr tlalu byk n bsr2 kut kan..

yan jua said...

Anum~

hahaha..

yan jua said...

cikmot~

ok2..nnti update k..

yan jua said...

Nad~

ya ka? kamu pun kena..hehe..

yan jua said...

Adlin~

wahh..ramai yg kena yer....nasib baik ada blogger yg leh tlg..

yan jua said...

el~

hahaha...laki aku x sopping sgt pon..

yan jua said...

k.Alona~

tu arr..mybe gmbr kitaorg byk n bsr2 kut kak..tu psl dh exceed limit...

aha kak..kasi dia jln2 la..hobi dia..hehe..nnti irfan bsr br leh join..

yan jua said...

Qaseh~

hehehe...nm u le..

x join pon..dia g trip ngn bos dia...

nnti sy upload k..

yan jua said...

Gie~

aha dh ok....
mls plak nk smbung ekceli...

hg rajin gk update tu..

yan jua said...

KA~

ok..thks KA>.

CuTeMiUt78 said...

aahh.. terkena gak pada blog akak... sib baik dpt di solvekan.. baru la kembali smgt nak mengupload bagai

Zura@Iwan said...

Cute~

kena gk ek kak? nasib baik bleh solve kan..hehe..br best nk bblogging..hehe