♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 26, 2012

Baling | Banjir wooo Banjir...

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..

Mood ceria hari isnin....Alhamdulillah kembali bekerja seperti biasa...dapat upload gambar pula hari ni mungkin gambar di bawah semua size tak besar kut snap by henpon jek...hihi.

Hujung minggu, plan last minute juga balik kampung sebab en suami sangat rindukan kampungnya, bertolak pun after solat zuhur...:)

Luggage mcm nk cuti-cuti malaysia aje lagi...satu beg campur 3 beranak punya baju...paling banyak baju Irfan la....

 Haiizzzz macam mana la tak berat....sekali kamu pun nak duk atas tu...adoyaii....

 Hujan dah start turun masa kitaorang kat Highway BKE, sangat-sangat lebat sampai di area nak masuk ke Baling...

 Sampai di Pulai, Baling.....sudah nampak kereta bersusun....wahhhh...air sudah naik....banjir wooo...air naik tinggi ..

See....macam sungai....kalau nak jalan juga, takut sangkut la dalam banjir ni..so nasib baik en suami memang tahu jalan alternatif lain...kan kampung dia...hehehe...pusing sana sini banjir, Alhamdulillah sampai juga kami di rumah dengan selamat...

Sempat snap lagi tu....hahaha..pose berdua kan tak banyak, so curi2 sat le sementara Irfan sedang beradu .....hehe.(blurr pun tak per lah...janji pose)..Hujan-hujan gini sambil posing berdua....sampai pula kat Baling tempat kenangan masa bercinta dulu, aduyaiii tangkap feeling wooo...kahhhhh!...

Kelmarin balik dari Baling...saya dapat lepaskan rindu ngan Mak dan Abah juga berdating dekat Kulim...tak sempat juga nak buat passport kat Kulim bertolak balik lambat..

Mood nak gi berjalan-jalan hujung bulan ni....insyaAllah, semoga dipermudahkan..Amin..


20 comments:

Anum said...

musim kan sekarang

JaSSNaNi said...

skrg musim hujan.. banjir merata2 kan... irfan cute sangat terkapak dia kat beg tu.. hahahaha

Nad @ MamaZN said...

Yeay, nk p cuti2..! =)

♥MAMASYAZA♥ said...

sekrg mmg musim hujan, akak balik jugak baling awal bulan aritu, kenduri kawin sepupu

siti fatimah said...

tu la , semalam aku nonton TV ada citer ttg kg bayu yg kena banjir tu. kesian kan...

Dee said...

sana sini banjir ye..kesian..mujur masa dee gi utara cuaca panas..belum hujan kaw2 lagi..huhu..

el said...

banjir ke best tu haha

ALoNa CintamaniszLite said...

hah, kan...nk buat passport tu nk gi jenjalan luar-luar-luar laa tu, kan..hehe..

Banjir kat Baling?? mm...kalo tak tau jalan alternatif ni mesti kena pusing balik jer la, kan...

QasehnyaRania said...

amboi dan lagi noh nak menempek pic berdua.. ;D

fuyooo..dalam jugak tu ..
irfan yang comey ;;ciksu kiss sikit yer...mmmuaahhh ;D

Kesuma Angsana said...

x kisah lah redah banjir janji dapt balik kg ye

yan jua said...

Anum~

tu le...musim sat ujan sat pns..alhamdulillah..

yan jua said...

JassNani~

tu ar...kt baling mmg kalau musim hujan lebat ni..bleh banjir..

yan jua said...

Nad~

yeayy...x mau sonok sgt lah..haha..

yan jua said...

MamaSyaza~

ye ke? akak blk baling kt mn?

yan jua said...

siti fatimah~

tu la masuk news gak..

yan jua said...

Dee~

tu la Dee...risau plak tgk banjir2 ni..

yan jua said...

el~

hahaha...banjir la..

yan jua said...

K.Alona~

hehehe..passport tu dh ada, tp xpire dah kak...ntah la, cik abe planning next yr la..nk bw jln2..haha...insyaAllah..

aha kt baling banjir...

yan jua said...

Qaseh~

hahaha..smntara bhenti kejap kan..snap la sat...

aha..mmg dalam tu...x leh nk lps kalau redah pon....

yan jua said...

KA~

yup..janji smpi umah slmt..