♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 23, 2012

Trip Hubby | Chiang Mai, Loas & Myammar...Postpone!

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..

Baru nak sharing photo trip hubby pergi Chiang Mai, Loas dan Myammar pada 1hb November - 4hb November 2012.

Tapi tak dapat..sebab saya pun face problem macam Wantie, limit upload gambar dah over...huhu. Cam mana nak settled nie?hikss...

Nampaknya terpaksa postpone lah nak update ...nanti kita up story details dari en Suami pasal trip dia tu yer...

Selamat berhujung minggu.....:) 

Wasalam....Terima kasih...Smile

12 comments:

Nad @ MamaZN said...

Akak, kt setting blogspot tu..letak 2nd author..mcm tutorial yg mamatisya@lya agrina tunjuk

Zura@Iwan said...

Nad~

owhhh ye ke? thks so much dear...nnti akak try k...

Ina Khairina said...

sama la kes kita dua....saya pun dah malas nak berblog sbb dah xleh letak gambaq,exceed limit katanya....x best kan gebang2 xdak foto

wantie said...

aku dah solosai masalah tu. tanya la gie. dia yg bagi link. aku buat sekerat gie yg tulun ending...

Papa Mifz said...

Oh ada limit ke kalo nak upload gmbr, tak tau lak PM pasal nih,huhu

QasehnyaRania said...

salam zura:D
jgn riso meh klik link ni...
in shaa ALLAH nanti boleh selesaikan masalah u tu k ;D

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2012/11/penyelesaian-untuk-blog-yang-tidak.html

Zura@Iwan said...

Ina~

oo ye ke? ada yg leh settle...nk kena cari gk cm mn nk settle..idak x best arr...hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

oo ya ka...nnti kalau x leh..aku ctc dia..

Zura@Iwan said...

PapaMifz~

aha ada...sy pon ingt x de limit..hehe

Zura@Iwan said...

Qaseh~

slm...

owhh..tima kasih Qaseh..nnti sy try buat...

ALoNa CintamaniszLite said...

adoii...moga2 akak takde ler terjadi gitu. Abes pakat ramai2 jadi gini pesal??

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu la psl kak..mybe kita upload gmbr tlalu byk arr..