♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, November 27, 2012

Penyayang Kamu..

 [picture ni ada update status kat fb dah..saja nak tempek kat sini...kekeringan idea gamaknya..haha]

Baby Amanda a.k.a sepupu Irfan datang lepak rumah dengan Mama dia(adik ipar), jumaat lepas si Irfan excited tengok Amanda, asyik nak kiss Amanda je.. Amanda rimas sampai nangis takut...kahhhh!...kelakar tul Irfan nie...

Amanda nangis dia senyum je...buat muka hairan dia.....hehehe.

Ada yang cakap..Irfan dah besar tu..boleh kasi adik dah, hikss...Me memang nak kalau boleh, tapi itu semua kan rezeki, jika Allah dah tetapkan bila Irfan nak ada adik...Me dan Husband terima aje....kita hanya merancang, Dia yang menentukan...:), doa2 kan saya ye...

28 comments:

♥cikmOt♥ said...

PENYAYANG...salah eja tu...hehehe...

irfan cecepat timang adik ye...

haah, balik penang krismas ni...

JaSSNaNi said...

insyaALLAH... cepat2 irfan dapat adik.. nanti senang nak jaga sekali besar je.. :)

yan jua said...

cikmot~

hahaha...dh tukar, tslh eja...thks

amin....

owh blk krimas ni ek? png kt ne?

yan jua said...

JassNani~

hikss...kalau nak kasi dia bsr..rasanya thn dpn ok kut..hehe

Nad @ MamaZN said...

Sonok irfan ye...
insya-Allah ada rezkinya nnt...

siti fatimah said...

wahai zura.. aku pun dah ketagih nak ngandung ni. apa kes la pulak kan.

tapi memang dah mai meroyan ngandung. kalau dulu jaraknya jauh. kali ni rapat rapat pun tak pa. ai rela u

Zura@Iwan said...

Nad~

sonok plak dia duk kiss bb tu..hehe..
amin..mudah2an..

♥MAMASYAZA♥ said...

irfan best le tu bila ada kawan

Zura@Iwan said...

siti~

silakan buat "projek" bsr2an..hehehe..nnti aku follow hg..hikss...

Zura@Iwan said...

Mamasyaza~

dia geram kut tgk bb..asyik nk syg..hehe..

Rinna said...

Irfan sayang tgk baby tuh.. Insyallah..kalau ada rezeki.. akak doakan :)

::NureeN:: said...

i'A ... aku doakan moga irfan cepat dpt adik... dia x der kwn tu kan zura.. aku pon gap 4thn gak nk bg adik utk ellesya :)

Gieyana Muhamad said...

cte jer depa dua..:-)

Zura@Iwan said...

k.Rinna~

aha..baik dia syg bb..hehe..

amin..

Zura@Iwan said...

Nureen~

amin....

bkn apa...aku nk kasi dia bsr sket..manja2 ngan dia dl..dh la lmbt nk dpt dia kan....sian dia..hehe

Zura@Iwan said...

Gie~

mmg cute..mcm mama dia ..haha..

Myra Jay said...

Hheee, insyaAllah mudah-mudahan ada rezeki untuk adik Irfan.. Ssama2 kita berusaha :)


p/s : Kak, bebila kita plan dengan kak Gie jumpa kat mana2... Teringin gak nak jumpa dengan akak :D

Papa Mifz said...

ada rezeki tak ke mana kan...

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Insyaallah
Irfan dapat adik nanti

hainom OKje said...

Insyaallah.... selalu-selalu sikit he..he...

Cho Zila said...

alo.. alo..kecikpun dah ada sifat penyayangnyer...
anak akak yang keciktu langsung tak suka budak2.. kalau kata nanti ada adik lagiler tak suka...

ALoNa CintamaniszLite said...

Buat muka heran...hehe

Zura@Iwan said...

MJ~

amin..hikss....

pstt: ok...MJ plan la bila, mn taw akak free bleh join....hehe..

Zura@Iwan said...

PM~

betui tu...insyaAllah ada rezki x ke mn..hehe

Zura@Iwan said...

Atuk~

Wslm...

amin....doakn ye Atuk..

Zura@Iwan said...

Okje~

hehe....mudah2an le..

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

hehehe...dia suka syg

Zura@Iwan said...

k.Alona~

dia gitu arr..buat muka heran..haha