♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, November 28, 2012

Dulu Lain Sekarang Lain | Sedapnya Durian!

Haizzz....isi oren pekat melekat! hahahaha....heaven sungguh makan semalam , Ateh (Mak Saudara) kita kasi masa amik Irfan kat rumah babysitter ....bau dari luar rumah Ateh lagi, memang menusuk jiwa...:), tup-tup Ateh panggil mai rumah ambil durian...syukur Alhamdulillah rezeki.

Opsss... dulu saya kurang makan durian, makan tu memang la makan juga...tapi tak selalu la, tapi sekarang macam suka pula lepas bersalinkan Irfan...hahahaha.

#tak puas pula makan semalam....owhhhh tak per-tak per kalau nak makan durian lagi boleh turun Balik Pulau, Pakteh kata nak belanja...haha


25 comments:

♥cikmOt♥ said...

meleleh nengok..sedapnyaaaaaaaaaaaaaa

Anum said...

terliur sedapnya

SyaNa said...

huwaaa aku dulu kini & selamanye suke doyan
pastu menurun ke iman
dia pn suke

JaSSNaNi said...

alhamdullillah.. rezeki tu.. amik je.. makan je durian.. skrg musim.. kang teringin time tak de musim.. camne.. hehehehe

el said...

dapnye tu mkn sure x igt kat aku letew hehe

Cho Zila said...

nampakpun sedap.. isinya kuning2 gitu akak suka..
isyh tak menahan rasa hati nak balik kampung makan puas2..

siti fatimah said...

wei... memang tau durian tu sedap..
aku yg hantu durian ni memang la suka kalau dapat durian cenggini...

hang ni kan.. wat aku leleh leleh dah..

sat aku mengamuk makan durian berbakul bakul baru tau!

Rinna said...

Adoi tgk doyan tuh tersgt..laa sedapnyaa.. zura.. :)

Kesuma Angsana said...

Ka tumpang baca ajelah sbb x makan doyan hehe

Papa Mifz said...

makan boleh,tapi jgn byk2...kang keluar suara Ella lak...hehe

CuTeMiUt78 said...

wah sedapnya mkn durian..

ALoNa CintamaniszLite said...

dari dulu dan kini akak suka durian. Harap2 terus ler menyukai durian ni sebab ada kawan akak bila usia dh capai 40an terus tak suka...bkn jer tak suka...bila bau jer terus pening..mm. Padahal dulu dia ler hantu durian!!

Zura@Iwan said...

cikmot~

sedap kan...nk mkn lagi larr..hehe

Zura@Iwan said...

Anum~

sila tliur..haha

Zura@Iwan said...

Syana~

aku so so je la..tp now suka plak..hikss...

Zura@Iwan said...

Jass~

betui tu..rezki namanya..hehe.

Zura@Iwan said...

el~

hahaha..mmg x ingt pun..kahhh

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

aha...mmg sedap kak..isi oren..hikss

Zura@Iwan said...

siti ~

mmg sedap weh..aku pulun..tp mcm x puas arr..hahaha...

sila la leleh ok..haha

Zura@Iwan said...

K.Rinna~

hahaha..sedap ek kak...sila cpt cari doyan..

Zura@Iwan said...

KA~

eh x mkn doyan ye? ala syg kan..

Zura@Iwan said...

PM~

betui tu..kang jd sorak serak plak..haha

Zura@Iwan said...

Cute~

sedap kak rina...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

baguih la kak mmg peminat setia doyan..sy iwan yg minat..sy ok la..bleh la mkn...tp now suka plak..hehe

Sidratul Muntaha said...

aku ade penyalit alergic durian lepas umur 20
mgm muntah klu terhidu
klu nk mkn
betul2 tingin
and then durian tembaga or kampugn je aku boleh msuk
klu tak
abis mulut aku gatal2