♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 5, 2012

Rasa macam lama je cuti.....hahahaha..

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..
Peace.

Salam kembali.....:)
 

 Aha ler....rasa macam lama je cuti weekend nie sebabnya mungkin banyak lepak rumah kut, hahaha...en Suami tak de kan...huhuhu....

Ada la pergi Tesco beli barang rumah.....adoyai Irfan tak nak duk dalam troli Tesco tu...dia pun nak tolak troli....letih la juga...hahaha..

Alhamdulillah en Suami selamat sampai ke pangkuan saya malam tadi.....semestinya ada la ole-ole sikit dari en Suami kan...saya cuma pesan FM jerk, yang tu wajib ada...hahaha..

#nanti free boleh saya share story en suami pergi ke Chiang Mai-Myammar-Loas yer...

#next story kisah Irfan di Tesco....:)

34 comments:

Anum said...

welcome back

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum zura, alhamdullillah.. en.somi dah balik ye.. :) hepi betul dia.. senyum sampai telinga.. :)

Dee said...

wah...irfan dh besar makin lasak ye..

tak sabar nak baca ur story psl ur husband trip to chiang mai, myanmar & laos..

Cho Zila said...

akakpun selalu suamijer yang berjalan... nanti ceritalah sebab tempattu suami akakpun tak gi lagi..
kalau dapat bercutijer tak yah keje bestnyer oooo...

Nad @ MamaZN said...

Kami rasa weekend kejap sgt! Tak puas, huhu!

ALoNa CintamaniszLite said...

selamat sampai ke pangkuan tu...hihi..

Comey ler irfan tolak troli....

Gieyana said...

Best wooo cuti...:-)

Che Rosliza Che mat said...

cr datang follow sini...dah okey...dah cuma loading lambat sikit..

NM02 said...

dua hari coti, main ujan!

ieda said...

yelah akak punn cuti2 duk rumah je dik huhu

wahh bestnya FM myanmar .. ;)

wantie said...

ewah ewah.. munga munga la hati ibu dan anak ni bila papa dah balik . terubat rindu korang yer.

Kesuma Angsana said...

budak2 kalau dh besar mmg cam tulah x nak duduk diam ! hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam kena juga dr saya yer..tima kasih sudi singgah blog sy...sy dh follow sini juga...

alololo comelnya irfan....saya pun selalu kirim FM kt husband kalu dia OS ataupun belayar luar hehehe...

MrS. F!zA said...

betui2.. fm jgk yg selalu kita igt..haha

hainom OKje said...

Patut le muka dah bertambah ceria rupanya hubby dah dekat nak sampai! hee...

Zura@Iwan said...

Anum~

thks anum..

Zura@Iwan said...

JassNani~

Wslm...
aha dh blk en somi sy...sonok x tkata..hehe

Zura@Iwan said...

Dee~

aha..makin lasak la Dee...

hikss...sbr nnti free kita share..thks Dee..

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

tu arr..suami suka bjln, sy nk ikut tp tggu la anak bsr..hehe...

Zura@Iwan said...

Nad~

ntah..akak rasa lama plak..mybe duk umah byk kan...hehe..

Zura@Iwan said...

K.Alona~

alhamdulillah slmt smpi kak...

hikss..

Zura@Iwan said...

Gie~

cuti jln2 pnt gk..tp best kan..

Zura@Iwan said...

Che Ros~

oo ye ke? loading lmbt sbb apa ek? huhu..

Zura@Iwan said...

NM~

hehehe...best main ujan?

Zura@Iwan said...

k.ieda~

tu la..duk umah best...

3Fm kak...

Zura@Iwan said...

wantie~

mmg berbunga2 la beb...suami blk kan..

Zura@Iwan said...

KA~

ye la..dorang sonok xplore...gitu la kan..

Zura@Iwan said...

Waniey~

slm kenal gk...thks Waniey

tu arr...kirim je FM..kenangan tu..

Zura@Iwan said...

Fiza~

ye la..FM belambak gk lekat kt fridge tu...hehe..

Zura@Iwan said...

Hainom~

aha dh smpi pun en somi sy...yeayyy

ayut said...

saat2x bercuti mmg best layan kerenah anak :) hihihi

Zura@Iwan said...

ayut~

tu arr..time weekend la dpt spend ngan dia..huhu

Myra Jay said...

Tak sabar nak tunggu entry nya :D

Zura@Iwan said...

MJ~

tu la...kena tggu free br leh buat n3..hehe..