♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 19, 2012

Taiping | Kenduri Kahwin Sepupu...

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera, Peace !
Salam Hari Isnin....kembali setelah bercuti panjang menjaga anak yang tak sihat...Malas pun ada, tapi semangat kerja tu kena ada...idak tak boleh la buat kerja okeh!

Tak nak story panjang lebar...:), layan gambar aje..hehe

Kenduri Kahwin anak Mak Ndak saya, Man dan Siti, adik beradik belah Abah...
Venue: Kg Expo, Taiping
Date : 11.11.2012 

 Selamat Pengantin Baru Man dan Siti...Tahniah semoga bahgia hingga ke akhir hayat....Amin...

 Nie pengantin gak....Man dan Ina.....hahaha...saya pergi kenduri dengan Kakak, en Suami tak dapat pergi sebab kerja la kan...:(, hari sabtu en suami dan saya dah pergi rumah Mak Ndak dan Pak Ndak, masa kitaorang pergi Zoo Taiping entry lepas tu..hehe

 Ketika pengantin mula makan beradab, hujan dah start turun...saya pun kena hujan.....Alhamdulillah hujan rahmat

 dalam rumah, lepas makan nasi kita dihidangkan satay pula...Alhamdulillah kenyang lagi...syukur..

 Budak handsome dengan Kakak Comel..

 Suka sungguh Irfan dengan Kakak Ain buat lawak....:)

 Alahai...kakak Ain dah posing comey....Irfan pula sibuk nak turun ...hahaha...

 Mengukur pelamin tu ka Irfan? hahaha...turun naik pelamin tu kerja dia....kakaka..

 Cula dia kata " ha.. ha...tak tau Irfan buat!"

 nak main dengan Abang Twin ....Irfan duk tunjuk muka twin nie...."dalam fikiran dia sure pelik awat sama muka ni" haha


 Hujan lebat juga....kesian Mak Ndak dengan Pak Ndak saya, tapi Alhamdulillah tetamu tetap kunjung tiba....

 on the way balik Penang, masuk kereta, kasi susu start buat kerja dia....letih main banyak la tu, Mama dia pun boleh lena....sebab jadi penumpang di belakang je...hehe..

#kak alona maaf yer tak rojer2 pun masa ada kat taiping hari tu..rushing lgpun hujan je spjg hari..huhu

# Aikkk....gambar tuan tanah tak de la plak...low profile dah ler.....hahahaha...biar gambar anak je glamor sebab Mak dia tak glamor sangat...haha.

#Autopublish Entry....:)

Terima kasih kerna sudi datang singgah sini dah sudi meninggalkan jejak kalian, jika saya free saya kunjung anda kembali....

Smile!Love Allah! 

32 comments:

Anum said...

tahniah pada pengantin

Cho Zila said...

dulu teringin nak baju kawen warnani tapi tak jadi..
cantik pengantin pompuan.. manis bila senyum..
der satay.. bestnyer...

Nad @ MamaZN said...

Selamat pengantin baru anak mak pak ndak =)

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii seronok aje tgk dia tido...comeiii

lieyalatif said...

eh cantik pelamin pengantin..tema pink biru tu...aku suke sgt kaler tuh!! mmg naik serinye

anak ko ni senang gak le nak bawak berjalan....untung ko mcm tu....leh panjang langkah sikit heheeheh

MrS. F!zA said...

skrg mmg musim hujan kan..mmg kesian sgt kalo kenduri time hujan..mna nk sambut tetamu lg..

*keletihan irfan ye...comei je tido..

Papa Mifz said...

Hujung hujung tahun nih mmg musim org berkhawin nih..

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

musim ujang musim org kawin hehehhe

wantie said...

Tahniah buat pengantin...

ha..ha.. irfan buat. Suka tengok budak budak bila kita usik cam tu muka dia mesti cuak kan..

Zura@Iwan said...

Anum~

thks Anum..

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

tu la...bj skrg cantik2 la..pelamin pn cantik..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

macih Nad...:)

Zura@Iwan said...

MamaSyaza~

dia tido mmg syok tgk.hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

tu arr...naik seri kan...ko pakai dress kaler tu cantik..hehe

ada gk mood dia tu bebs...kdg2 ok..kdg2 bleh thn gk..haha

Zura@Iwan said...

Fiza~

tu arr..musim x menentu skrg..

letih main...ada org duk layan..hehe

Zura@Iwan said...

Papa Mifz~

aha..musim org bkahwin..weekend baru ni x dpt nk attend knuri spupu gak...huhu..sbb Irfan x sihat..

Zura@Iwan said...

Adlin~

hahaha..musim org mgawan..kaka

Zura@Iwan said...

wantie~

thks beb..

tu arr..dia suka wat sign tunjuk tu...dia pun ikut kita buat..haha

LiYa HaNiF :: said...

bila time cuti sekolah ni banyakle org yg nak kawen hihi.. pa pun tahniah buat pengantin...


ALoNa CintamaniszLite said...

owh...dh sampai kg. expo ye..huhu..
Akak pun tak pasan ni kenduri tang mana ni..hehe..

Takpe ler..lain2 kali ler kita jumpa ye...nk cubittttt pipi irfan, hehe..

ieda said...

tahniah buat pengantin ..
hurmmm hujan rahmat buat pengantin tuu ;)

hainom OKje said...

lama tak makan nasi kenduri kawen!!

::NureeN:: said...

sabtu ri tu g nuri gak kat sp setia pearl island.. seb baik wat dlm dewan ujan pon x der hal la hehehe
wahh asyikk tgk gambo irfan tdoq...

Kesuma Angsana said...

mmg musim2 kenduri kendara dah cuti2 sekolah ni

Zura@Iwan said...

Liya~

biasa kan..musim cuti sk mmg musim org kawin..hehe..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha kak..kdg2 pegi gk umah Mak Ndak ni...

kak duk mn?insyaAllah nnti kita jumpa ye kak..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

thks kak...
tu arr hujan rahmat kak...

Zura@Iwan said...

Okje~

ye ke? kita musim ni mkn skali je...weekend br ni x dpt attend..huhu

Zura@Iwan said...

Nureen~

ooo...hg g sp ye? dlm dewan ok arr....ujan x de hal sgt...

dia tido sonok tgk..kita pon leh telena..hehe

Zura@Iwan said...

KA~

ye betui tu...musim kduri kdara..hehe

QasehnyaRania said...

selamat pengantin baru :D

nway, salam kenal..
golek2 sampai sini, i follow :D

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/kisah-si-pemanggang-ajaib-menarik.html

Zura@Iwan said...

Qaseh~

slm kenal gk..

macih ye..