♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 9, 2012

Sunyi Tapi Sebenarnya Rindu...hehe..

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera..
Peace...

Masih ingat saya ke? sunyi kan zura@iwan ni...lama tak dengar berita....Alhamdulillah kami sekeluarga sihat. Ada yang jengah sini ke? maaf ye tak update dan tak kunjung balas....:)

Minggu ni adalah minggu busy lah.....huhu....ni pun take five jap, rindu sebenarnya....senyap bukan tandanya saya sombong....hehe. Lagi pun nak update tak sempat...kat rumah tu internet pun tak de..sian kan..hahaha...lagi pun rasanya balik rumah nak spend puas-puas dengan orang tersayang!hehehe..

Cuma nak cakap kat sini....Selamat berhujung minggu, dah start cuti sekolah kan? happy holiday...:), cuti berehat minda bersama keluarga....

#ada jemputan kenduri di Taiping , tak sure dapat pergi ke idak....huhu..

12 comments:

Gieyana said...

selamat berhujung minggu juga..

cuti sekolah nie mmg byk kenduri kawin..cfm jenuh mengatur umah kenduri...

Nad @ MamaZN said...

Hepi wiken! Mana2 tmpt mesti ramai org..bwk anak2 p jalan2 cuti skolah ni

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Alhamdulillah...dlm keadaan sihat
moga terus sihat dan gembira

wantie said...

Happy holiday gak. Hikssss.... Kad kenduri dok beratoq dah

ALoNa CintamaniszLite said...

akak ni pun sebok jgk ntah apa2 punya sebok tp gatal jgk nk buat entry panjang berjela2 kat blog tu, adoii..
kalo tak diciter...nanti byk pulak tertangguh citer yg nk disimpan dlm arkib akak tu, kan..kehkeh..

Zura@Iwan said...

Gie~

tu arr...miggu dpn pn ada kduri lg..hehe...

Zura@Iwan said...

Nad~

musim cuti sekolah kan..mmg ramai la kt mn2...tmbh2 kt RNR..hikss

Zura@Iwan said...

atuk~

Wslm Atuk...

alhamdulillah atuk..

Zura@Iwan said...

wantie~

hehehe...aku stakat ni miggu br ni n miggu dpn je knduri..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

x per la kak..ada gk cite nk share kan..sy ni mls sm...no idea arr.hikss

Myra Jay said...

Selamat bercuti ye kak..
Bila la kita nak dapat berjumpa, nama je dok senegeri, tapi terpisah oleh lautan :D

Zura@Iwan said...

MJ~

slmt bcuti gk..
tu arr..duk senegeri je..tp x penah jumpa..x per ada jodoh kita jumpa k..