♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, November 28, 2012

Tesco Kulim | Dating dengan Mak, Abah dan Adik..

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..

Saja nak tempek gambar kenangan dating dengan Mak, Abah dan Adik kat Kulim weekend hari tu..terlambat update saya...huhu..

 Layan makan aiskrim dulu...

 Budak kecik ni...kena tipu lagi..tak taruk duit pun..hehe..tp dia layan gak..haha

 Daddy dia kesian...taruk gak token satu..

 Menung apa la sayang..

 Muka awat cm tu Mr daddy...tak per handsome gak di mata saya..haha

Tunggu makanan siap...hehe

 Saya punya..chicken chop....besar tul isi ayam dia...hehe

Senyum tak nampak trademark..kahhhhh! Gie sure taw trademark saya.....huhu..

#Besok zura@iwan co. pergi jenjalan di belah selatan .....jumpa lagi monday...semoga slmt perjalanan kami sekeluarga..amin..

18 comments:

LYAfrina said...

SETIAP KENANGAN Y TERAKAN HARUS DIABADIKAN DI BLOG U TATAPAN MASA DEPAN KAN..

Nad @ MamaZN said...

Saya plak senyum nmpk gigi =)

Selamat bercuti! =)

mamalieyna said...

Hehe..k,eina kalau senyum pun tak reti kasi nmpak gigi..hehe..

Selamat bercoti2x..

Gieyana Muhamad said...

kah kah..x der trademark tp cung per...sengihh gak tue..:-)

tgk Fifan dh slim tp tang pp still maintain..:-)

ALoNa CintamaniszLite said...

Mmg kesian kalo naik menatang mainan tu tp tak gerak...kesian kat budak tu, huhu. Situasi mcm irfan ler...bila naik tu dia dh rasa best sgt dh walaupun tak gerak cuma kita yg dewasa ni tgk mmg kesian jer. last2 masukkan jgk token kasi gerak, hehe..

wantie said...

dia tak pandai kontrol badan lagi. tak pe tak gerak pun tak pa menan tu. pas ni hang tunggulah. lagi tak bergerak jgn mimpi dia nak berganjak dari menan tu. kahhhhhhhhhh

hahaha...trademark.

♥cikmOt♥ said...

EHEM EHEM...bila nak dating ngan kita plak...selalu balik guar perahu bukit mertajam tu...
tesco ni tak jauh mana pung...hehehe....

22-25 ni insyaAllah ada di BM...yey

el said...

lawo baju ang hehe

atty's said...

rugi kalo kita tak abadikan kenangan yg ada..

comeynya mama..

Zura@Iwan said...

Lya~

betui...sy suka simpan semua kenangan bsama org tsyg di sini..hehe,,.

Zura@Iwan said...

Nad~

kamu senyum nmpk gg lawa x per..gg siong tu...

Zura@Iwan said...

mamalieya~

x per org lawa senyum nmpk gg pun lawa..hikss..

Zura@Iwan said...

Gie~

hahaha...dh mmg cung kan...wakakaka..

aha dia mmg dh slim..dh bjln now...hehe..

Zura@Iwan said...

K.Alona~

tu la kak..sy kdg2 kesian, daddy dia suka layan...hehehe....
ye la kak..dia tgk kwn sblh dia duk bgerak2..awat dia punya x gerak kan..hikss

Zura@Iwan said...

wantie~

uishhh dia pandai dh weh..kdg2 dia sdiri pusing2 kan bdn dia...siap main stereng ag..haha

Zura@Iwan said...

cikmot~

owhhh izan org BM ek? dkt la kulim tu....

ok..insyaAllah nnti rojer2 la ek..

Zura@Iwan said...

el~

cehh..tgk baju plak..hahaha..

Zura@Iwan said...

atty~

betui..kena abadikan..hehe..

thks kak...hehe