♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 1, 2010

October Run.....hehehe...

Cuaca pagi yang mendung jer rini......hujan renyai2, fuhhhh nak mandi tu sejuk gediksss..kahhhhh!!!. Sejak dua tiga hari ni, cuaca kat Penang memang berangin jek...mendung. Oktober sudah berlalu......November kembali lagi. Masa berlari....rasanya macam tak dapat nak mengejarnye....huhu...

Weekend baru ni yang sangat penuh dengan xtvt walaupun cuti2 di Penang jer pon....penat macam bercuti kat tempat jauh je....kakaka. Tapi.....memang sonok gilerrr, pestime plak berjumpa dengan sorang blogger serta family dier dari jauh bersama sahabatku & suami iaitu Rozie, Munir & Nureen...bkn sll nak lepak2 sampai kul 2am tu kat Resttoran Nasi Kandar...kui..kui..kui.

Merewang2 di Nite Market, Batu Ferengghi pada Sabtu malam then sempat berposing di Hard Rock Hotel tu...kahhhhhh!!!. Walaupon mata aku dah letihhhh siut...bkn badan yang letihhh....kakaka. Ahad pula kitaorg berpicnic dengan menicah mempelam di Botanical Garden...sambil2 diaorg berphotoshoot, di dalam cuaca yang sekejap ujan renyai2....sekejap stop....hehe. Sonok2.....tired + fun = happening!!!.

Gambar2 tak sempat diupload lagi di sini.....sebab semalam pun balik dari Sungai Petani, tak sempat nak tengok2 gambar dalam camera tu..hehe.

** Next Entry will update the sweet memory story k......

24 comments:

Sidratul Muntaha said...

waha..
meet blogger
mesti syiok!
aku pun tak upload lagi gmbo kenduri semalam.
letih!
tgn ni dah bengkak!
ehehehh,cepat - cepat upload yer..

Ena said...

salam November.. heheh

Hezesuze said...

beshnye dapat berjimba2 kan...ermm weols tak pernah sampai ke penang lagik....ritu prnah sampai kilang zhulian jek...haha

nnti weols holiday kt sana bleh ar contact uol ek...meh sms no uols kt weols...0192148860

Ciklinn said...

weih aku tak kira coti ni laki aku tanya nak gi mana... aku kata nak pi pennag gak.. ehhehe.. jumpa aku okehh

[-suziey-] said...

hahahaha jauh btl kawn ko tu yek..haish dh lebih 5 thun xjmpa kan korang? maklumla jauh banget..aku lagi dekat kot..ekekekekekk:p byk la ko jauh:p

Dee said...

wah..mesti syok jumpa bloggers..

Rizziela said...

Bestnya Zura...berjalan sakan

wantie said...

aku tau.. aku tau. tapi aku tak leh join. Hubby kojer.

then yesterday pi umah ayah aku. memang time betul betul limited la..

Mamamanja said...

best kan bila sesekali dapat bergumbira ngan kengkawan

zura@iwan said...

Sid~

hehe...dpt jugak jumpe, blm upload ke? cepat2 upload..hikss.
nnti kita upload ye..x dan lg..hikss

zura@iwan said...

Ena~

slm kembali...

zura@iwan said...

Kak Ze~

hikss...best la kak, bkn sll..smpi png gtau le kalu kita ada kt Penang ler..hehehe..

ok nnti kita sms no yer..hehe

zura@iwan said...

Ciklinn~

ha..ko pujuk rayu laki ko yer....uitt tu kalu aku ada kt Penang la yer...kalu ada jodoh jumpe la ko..hahaa...

zura@iwan said...

suziey~

hahaha...yg blogger tu mmg jauh la beb...shbt ni mmg duk dkt..tp mcm bcuti jauh sgttt..penat...kakaka...

zura@iwan said...

Dee~

syok gk ler....sbb km posing smpi lebammm...

zura@iwan said...

ziela~

jln2 area dlm penang je ni ziela....ngan kwn2 kan..

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl weyy..idak hg ada lg btmbh meriah la weyy..hehe

zura@iwan said...

Mamamanja~

betul mama....bkn sll...kita sebuk ngan xtvt masing2...tiba2 plan ni mjadi....syok gk le..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya bergumbira...mana gambo nak nengok

zura@iwan said...

Anje~

nnti2 kita update..hehe

'NuReeN' said...

sure picnic yg heppening gituekan... terkejut tgk ada nama nureen opppsss lupe anak gieyana pon nureen gak hehehe...

zura@iwan said...

Nureen~

mmg happening..hehe...
hahaha ye la sm nama kamo bdua..hahaha

Gieyana said...

perghhh..mmg best gila..rasa cam lm x jumpa noh!wakakakaka..lompat tinggi2..kahhhhh!

siap jumpa artis lg time kita lepak tue..tp artis tue pasan siut! rasa terbalik mcm kita jd artis psl artis tue dok tgk2 kita!kahhhhh!

zura@iwan said...

Gie~

tu la psl...mmg lama x jumpa ponnn sejak dr raya lg..kakaka...

hahaha...aku nk tgelak..artis tu pulun tgk2 kita...adeiiii...