♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 1, 2010

Malam Minggu Yang Besttt....

Wokeh....ni baru sempat nak update then upload photo2 kenangan yang best weekend baru ni...tapi ku story untuk hari sabtu je la dulu yer...banyak gak photo2 ni..ahakssss..

Sabtu malam tu kitaorg berdating ngan blogger from KL, kebetulan dier ada kenduri kahwin di Kulim, so sambil2 bercuti la ke Penang. Dari awal2 lagi dah bgtau nak jumpa kitaorg....then srh setting nk jumpa2an...iya2 nk jumpa la tu..kekeke..So aku ngan Rozie set berjumpa ngan dier di Kapitan Nasi Kandar kat town.

Ummie mithali ni....hikss..

Inilah gerangan blogger KL tu...Zurafazil..

Suami2 yang sporting gituww....

After we all kekenyangan, kitaorg bawa zurafazil & family gerak ke Nite Market, Batu Ferengghi...sambil boleh aku sambar DVD halal...kekekeke.

ku suruh posing....tu dia posing sggh...kakaka..

Aikkk nampak photog di blkg tu ngah shoot apa tu..hahaha..

Hotel Lone Pine...lawa tmpt dier....

Sapa nak bergambar dengan saya....rm2.00..hiksss..boleh dia keras gituwww...


















The Ship......ada kenangan manis kat cini(betui tak rozie....hikss)
















































Setelah we all penat merewang2 di Nite Market tu....we all singgah di Hard Rock Hotel untuk cuci2 mata sambil posing2 gituwww....hehehe...punya la ramai orang yang berposing gedikss mcm kitaorg gak....kiranya bukan kitaorg saja la yg duk bgedikss kat citu kan...hahaha

More photo @ Hard Rock Hotel next entry k.......

23 comments:

ieda said...

seronoknya dpt jumpa geng blogger .. meriah gitu makan2 ..

dikk org keras warna ijoo tuu ada di ktn tau .. tapi dia pakai serba itam eehhehe mcm2 hal kan org nak fofular :)

Gieyana said...

kahhh..bagus2! dh Up dh photo...aku paling glamer psl gmbar 1st skali..kakakaka! nnt ku up lak!ahahahaha....photog tue tgh gigih amik gmbar bokeh lampu!kahhhh!

mmg tpt kenangan tue..mula2 jumpa hg ms fallin in love ngan hb..kahhhhh!...tp sepatutnya kita posing len berempat kt sini..tgk2 hgpa ilang kemana dh..hahaha

Ena said...

bestnyerrr..

jeles ni jeles tau.. huhu.. bila la turn kitorg lak.. huhuk

el said...

kapitan keling tu x sedap le...penah mkn tandori ciken ..ayoyoyoyoyo tobat nak mai lg..tp ada org banjer rezeki jgn ditolak ahakss

zura@iwan said...

kak ieda~

meriah kak...sbb kitaorg smbil jln2 gk tu..hahaha..

oo ye ke kak? kita pn hari tu jumpa 2-3 org gk buat cm ni..depa mai satu geng...nk cari duit mcm2 kan...

zura@iwan said...

Gie~

hahaha...mls nk cite pjg2 plak...up photo le byk..kakaka...tu la psl,nk kasi hg glemaran kt blog aku..kekeke..

tu la psl...km tggu kt citu, x nmpk btg hidung hgpa pon....huhu....last2 pth blk arr..kakaka..x per nnti kita g lg..kakaka..

zura@iwan said...

Ena~

hehehe..meh trn penang le..hehe

zura@iwan said...

el~

ntah le...aku mkn ok jer...hehehe...
hg mmg org banjer laju je kan..haha

POSH76 said...

bessnyer kalau dapat gi feringgi nikan hehe

Rizziela said...

syoknya zura...asyik jumpa blogers ajer..bila nak jumpa ziela plak

Rizziela said...

Syoknya..jeles I

fazilzura said...

slm...

beb , mmg sonok sakan gile kentang syok jmp korg.. kiteorg ni mmg x rs penat ..kecuali budk2 ler.. tp aku tgk akil tu ok jek, janji dlm kete zzzzzzzzzzz.. pehtu dpt makan, mmg dia leh aktif smp ke malm ...
tu baru cuti2 kt penang, dh rs cm g obersea.. mmg besh le korg.. siap konvoi kiteorg lg.. maklum ler, kami2 ni x penah dtg sanun...
cik2 somi pun sonok sakan kan..
tq banyk2 key

PinQib said...

hehe

posing macam model waa
Kunjungan dri pinqib..
nnt qib komen entry lain yer..
exam ni.. ^^
wish me luk yer ^^
have a nice day ^^

diana said...

seronok nye dapat jumpa kawan blogger..
saya tak pernah jumpa sape2 pun lagi..
malu lah..
heheh

'NuReeN' said...

sejak ada anak nih dah lama x lepak2 nite market.. nmpk mcm dh lain tp ada berubah kerr???

zura@iwan said...

POSH~

kalu g bt ferenghi time siang best arr...leh tgk sea..hehe

zura@iwan said...

ZIELA~

hehehe..kalu org sudi nk jumpa zura..insyaAllah x de apa2 hal bleh jumpa kan...ada jodoh kita jumpa k..

zura@iwan said...

fazilzura~

slm..

hahaha...aku pon rasa sonok sgt ...wpon pestime jumpa ko..kita leh enjoy sekali..hahaha..tmbh2 time posing2 gituww.ala aku tumpang korang posing2 je...x de camera canggih..hehe. lgpon mmg nk jln2 pon..lama x jln2 cuti2 kt penang tu..hahaha..

naseb baik en somi2 yg sporting tu..hehe..

sama2...aku pn nk ckp thks kt ko sudi jumpa aku..

zura@iwan said...

Pinqib~

hehehe..model x bbayor..adeii..
wokeh nnti dtg len k..gud luck..

zura@iwan said...

diana~

km pon malu jugak....sy org ckp byk..bleh la..kakakaka..

zura@iwan said...

Nureen~

km pn lama x gi...tu yg sj terjah sn tu..nk cari dvd sm.hikss..
ermmm x de yg berubah sgt...cm tu jek...

wantie said...

wah.. sakan korang berjalan yer. kapitan tu kat mana? aku nak pi jugak ler...

mana aci korang jer dok tayang kat haku ni.. hiksss.

zura@iwan said...

wantie~

mmg sakan la weeken km ritu ti..syg hg x dpt join..huhu....kapitan tu kt town...kt QB pon ada...hehe