♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 26, 2010

BlogWalking...

From this morning i juz walking...........BLOGWALKING ler...hahahaha...

Pagi2 jumaat ni aku jalan2 dulu kat rumah kawan2 yer, aku suka terjah umah kawan2 dulu...jap lagi aku update yer.....x de idea lagi ni...hikss....


~ Semalam eden dapat lelapkan mata jugakkk...smpi terlajak la jugak pagi td..hahahaha....


18 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

Rajin blogwalking, amy baru hari nie berkesempatan berjalan ha..x pe take ur time nanti ada la tue idea datang..

[-suziey-] said...

slmt berjalan2 ..ekekek:p amboih dh bole lelap mata smpai terlajak suda..ekkek;D

atty's said...

kty pun 2 ari ni alhamdulillah lena tido.

ieda said...

selamat BW dikk ..
jgn luper ke umah akak hehehe

wantie said...

jemput lah datang umah yer. sambil sambil ko BW, tu singgah kat love is all around tau. jgn lupa.

hohoho... overslept la pulak ko yer

zura@iwan said...

Amy~

time rajin kan..hikss....tu arr jap lg la update...

zura@iwan said...

suziey~

slmt2....hahaha..overslept..

zura@iwan said...

atty~

bagus2...puas sket tido kan..hikss

zura@iwan said...

Kak Ieda~

dah jengah umah kak dah td...hikss

zura@iwan said...

wantie~

ok...akan ku siggh umah ko tu..dont worry..hikss..

tu la psl..overslept..haha

POSH76 said...

aku terbalik update dulu baru bess nak TERJAH hehe

Nia said...

saya ni terkial2 mencari time utk blogwalking...huhu...nanti BW ke umah saya ye. hehe

zura@iwan said...

POSH~

hehehe..tu la psl..sbb x de idea ni..mn tau jln2 dpt idea...

zura@iwan said...

Nia~

free bleh la BW...smbil2 kan..haha

10 said...

org pun BW gak nie...

zura@iwan said...

10~

bagus2..hehe

CuTeMiUt78 said...

kira sempat gak la nak bw.. akak ni... kadang2 je sempat... byk yg tak sempat dari sempat :D

zura@iwan said...

cutemiut~

sempat gk kak..kalu x de keja le..hehehe..