♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, November 2, 2010

Malam Minggu~ Hard Rock Hotel….

Continue story~~~~
After dah penat merewang2 kat Nite Market tu, alang2 sampai di Batu Ferengghi , ku & Rozie plan singgah sebentar di Hard Rock Hotel yang baru saja di buka dlm thn ni...ye la namanya duk Penang so tak jejak tak best lak...hahaha. Kiranya we all baru ni bawa si Zurafazil tu sambil2 we all cuti2 dalam Penang ler, lgpon lama gak we all tak jalan2 ni...hehe..
So let's the photo tell the sweet posing....ahaksss...
P1110739 P1110741
Kebetulan ada life band kat luar tu lak..ada halloween celebration kekedahnya..hehe
P1110746
Haizzz.....gitar gergasi ni jadi rebutan tu...ikut turn nak posing kat cini..hahaha, aku pon tak lpskan peluang oke...
P1110750
Entrance to lobby, Cantekkkkkk....hehe...sempat masuk dalam, snap 2-3 keping kat lobby hotel tu..hikss. Terlupa daaa nak tanya rate room kat cini..adeiiii...

P1110752
Nie suite utk honeymoon kut...hahaha..
P1110753P1110754
Front Desk ala2....bar counter gituww...
P1110755P1110756
P1110757
Konon2 ganaz la tu..hahaha..
P1110758
P1110759 Pool dier cantek...tak dapat nak masuk sebab diaorg dah closed..hehe
P1110767
Zura kuasa dua...kui..kui..kui.. .....Ai & Zurafazil ler...rest kejap, penattt...haha..
P1110769
Abg encem bleh mengurat? tenung apa kat atas tu? bulan x muncul2 ek..kakaka..
P1110774
Candid2....memasing pandang mn daa....haha...byk camera la ateynye....
P1110778 Si putih cerah Akil & Si cute pemalu Nureen.....org sebuk2 posing, diaorg bleh layan men ketapi..hahaha..sempoiiii...
P1110793 Me & U always love forever.....
P1110794
Akil ni sgt peramah tau, nak je srh aku dokong dier nk amik gmbr sekali..hahaha...comeyyy...

P1110781
Owhhhh...MJ kerass di situ...hahaha..
P1110783
MJ said "Please don't step or sit on me"
P1110782
But.....ada we all kesah....hentam duduk gak...siapppp posing sblh lg taw...kahhhhhhh
P1110804
P1110797
Macam kenai je sapa kt blkg tu....sama cekak pinggang ngan aku plak...kakaka..
P1110798
Photo kenangan ~ Zurafazil, Rozie & Aku di Hard Rock Hotel, Penang.....blur plak gmbr ni
P1110806
Peace n Peace....jom balikkkk.....next day berjimba2 di Taman Bunga pula..hehe
After hantar Zurafazil & Fly balik hotel, we all lepak2 kat Restoran Kassim Nasi Kandar pula...minum2 then aku & hubby makan capati. Si Rozie pulak mkn mee goreng....Munir makan capati gak..hehe. Masing2 lapor la...setelah mengeluarkan tenaga berjalan tadi..hahaha. Balik rumah pon dah kat2 kul 2am....tido pon dah jam 3am...hehe..

*** Kesampaian juga nak datang Hard Rock Hotel ni, sebab en suami memang duk ajak nak pegi....so puas hatiii..hehe.
*** Photo2 posing lompat tiggi2 di next entry......yehaaa......

22 comments:

el said...

aku x nah g lg waktu malam kt HR tu.nti nak terjah lah

mama tisya said...

cun la smua gmbr...aku leh tgk lak gmbr kt blog ko ni...tk smp lg aku kt otel ni

Dee said...

aritu gi penang..lalu je dpn hard rock hotel ni..malas betul nk turun bergambar..hahaha..

fazilzura said...

oh korg pun lum pernah g situ ker??? wahhhh untung betul le haku .. dtg sanun , sambil2 bercuti sakan dgn uols ...

mmg gambo banyak beb , kiteorg ni dok crik ko, rupe nye ko kt dlm posing2 rabit ye...

** anak aku mmg suke ko ler beb , dr mlm tu smp ker taman dia dok nak ikut ko ...

Ena said...

ena tak pernah sampai lg ke penang! sian kan!. bila la nak sampai ke sana.. huhu

zura@iwan said...

el~

ha...terjah2 time mlm lawa gk..hehe

zura@iwan said...

mama tisya~

eh ye ke? kt blog aku leh plak ye..hahaha...
aku pon pestime smpi...hehe

zura@iwan said...

Dee~

lorr ye ke? awat x trn bgmbr..kekeke..ke km ni jakun sket..kakaka..

zura@iwan said...

fazilzura~

ye la beb..tu psl kitaorg siggh..kekeke...x penah smpi pon..hahaha..

aahhh aku & hb aku dh cergas masuk dlm posing2 rabbit..haha...

** tu la psl beb..dia kenan kt aku lak...aku lg la suka layannn..hahaha..nnti ko kem slm kt akil ye...

zura@iwan said...

Ena~

ala..x per, bila2 dtg je la penang...hehe

Yan said...

a'ahla
tempat dia santekkla

Gieyana said...

hahaha..sehati se***** la plak wt entry..sempat lg hang n Iwan explore kt dlm2 tue yer..ku tgk Zurafazil dh x larat dh..so we all conquer gitar besar jer!kakakaka

Ms AiReEn MoHd said...

chanteknyer time mlam kat hard rock.last time eryn pg makan kat hard rock cafe tu siang, tak der la nampak lampu kat entrance yg chantek tu..best best...lawa la gambo kat entrance tu...huhuhu jeles i u...i pun nak buh entry hard rock ai jugakk la...hhehehehe

Jamiel said...

Salam perkenalan..
Dah lama tak ke penang..
thanks for sharing..

zura@iwan said...

Yan~

aahhh cantek wktu mlm kan...

zura@iwan said...

Gieyana~

tu arr..sehati....iwan arr cergas masuk dlm tu nk amik gmbr, then aku nk g wee wee sm daa...smbil2 la kan..hikss..
tu la psl diaorg penat dh...sian kan...

zura@iwan said...

Ms Aireen~

ooo ko penah dtg cini la ek...awat x habaq? hehehe...mlm2 cantek sbb lampu tu ha..hikss...

zura@iwan said...

Jamiel~

slm kenal juga...
ye ke? dtg la cuti2 d Penang..
wlcme...hehe

Nana said...

wow cantik btol hotel ni kan
sure mahal ni

wantie said...

suite utk honeymoon tu pinky jer. rasa romantik jer kutengok.

lepas ni ko kena mintak komisen kat HR sebab ko telah berjaya mempromote utk aku ni..

zura@iwan said...

Nana~

mmg mahei pon kt cini..tp silap ritu aku x g servey tnya pon..

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl...suite honeymoon kut..aku x sure lak..hehe..

betui2...kena mintak ni...sbb promote punya psl..haha