♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 26, 2010

INSYAALLAH....

Idea mali gituw2 aje.....update la apa2 pon asalkan masyukkkkk...

Taruk gambar anak2 saudara aku le..a.k.a anak adik ipar aku....depa dua ni suka nyanyi lagu InsyaAllah- Maher Zain. Tapi tau sebut InsyaAllah je le...sweet aku dgr...hikss.. InsyaAllah Atok diaorg akan sembuh nanti.....

Gambar di amik semasa di hospital, menunggu Atoknya yang ditahan di wad awal bulan november ritu...keriangan mereka bermain yang tidak tahu menahu Atok mereka sakit apa...kdg2 memanggil Atoknya "bangun3x atok"...Atok tak de respon pon, huhu....

Mysha buat apa tu? nk arkkk ke? ngeee....


Sonok dua badik ni men buai........boring la tu tggu kt spetal, naseb baik ada playground ek ...hiksss..


Weekend ni balik ke Baling lagi....selagi my MIL tak pulih lagi, tak dapat nak urus diri sendiri mmg susah nak biarkan ayah mertua buat, kena la balik....nak buat macam mana kan....semua ini ketentuannya..kita hanya mampu berdoa dan ikhtiar la apa2 patut.

Langit yang cerah....moga2 akan sentiasa memperoleh kebaikan...aminnn.........


** citer sedih la plak.....jap ceta hepy plak yer...hehehe..

27 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

semoga cepat sembuh yer utk atok tu..

**cantik awan tu..

LATEST ENTRY

SAYA SUKA BLOG DAN MUNTAH PIZZA

mama tisya said...

bdk2 kecik skarng smua peminat maher zain...ank aku pn sama

CuTeMiUt78 said...

eemmmm tu la kan.. lately ni cam hilang idea nak menghapdet.. insyallah semoga MIL cepat sembuh

zurazari said...

tak per jer...
update pasal saper pun jnj citer best!! hehehehe=) nak p baling gak la...

zura@iwan said...

GKSB~

maceh anyss...

*suka tgk langit biru.....

zura@iwan said...

mama tisya~

lagu yg senang & sdp dgr budak2 suka ikut kan...

zura@iwan said...

Cutemiut~

tu arr...idea x mali..hikss..
maceh kak...mudah2an...amin...

zura@iwan said...

zurazari~

betui2....asalkan update & besttt...
jom g baling....

wantie said...

sedih aku dengar ttg MIL hang tu. that day MIL potong jari pun, at least dia masih boleh bercakap & gerak gerak badan.

MIL hang langsung tak leh gerak & cakap. memang sedih. Aku doakan yg terbaik utk hang & familly husband hang tu.

moga langit kembali cerah.

zura@iwan said...

wantie~

hg dgr pon sedih..aku yg hadapi ni lg la sedih weyy...kita x tau dia sakit tang mn....semua kita yg kena buat.....

thks beb....aku hrp sgt mil aku sembuh cpt.....tp kita x tau bila kan..Dia yang mengetahui...

semoga langit kembali cerahhh..

Ogy said...

semoga MIL CEPAT SEMBUH...kena jaga2 belakang dia tu..takut kena bedsore..sbb dia takleh gerakkan? org yg jaga org sakit ni kena kuat mental, fizikal....

kadang2 org yg sakit samada dia duk diam or dia byk karenah...kn byk bersabar melayaninyaa....

shomelnya misya...

Hezesuze said...

beshnye ada kampung kan uols hehe

zura@iwan said...

Ogy~

maceh ogy...
aahh blkg dia ada jd bedsore gk masa duk spetal...dh blk umah ritu kitaorg dh beli ripple matress, alhamdulillah ok dh skrg.
betui..org yg jg kena kuat mental & fizikal..

betui comeiii....

zura@iwan said...

kak ze~

hehe...kg dalam taman...

[-suziey-] said...

tu diaaaa..dh mai dh mood..ekke;P

hmm..kesian MIL ko..aku doakan yg terbaik utk dia..be strong ok hadapi ujian ni/..

zura@iwan said...

suziey~

tu dia nk habaq mai...hehe..

maceh my fren...ku doa yg tbaik jua....

Ena said...

terintat arwah kakak yg pergi awal tahun aritu.. perginya kerana mcm2 komplikasi.. salah satunya adalah strok.. sangat sedih.. dan masih teringatkan nya.. pd hal umurnya baru 36 tahun.. masih terlalu awal utk pergi.. tapi itu lah ketentuannya..

Moga MIL kembali sihat ye.. ;D

zura@iwan said...

Ena~

ye ke? mil kita naseb baik tak de komplikasi yg len...stroke je...
hrp2 dia sembuh ler....
hanya Allah yang mengetahui segalanya.....

maceh Ena..

ieda said...

zura , insyaallahh banyyakkan lah berdoa .. agar MIL cepat2 sembuh dan atuk masya sihat ..

kami semua doakan .. mana yg berat dipikul itu akan diringgankan .. aminnn :)

Rizziela said...

ramai betul peminat Mahir Zain ni kan

Insyallah...Pasti ALLAH lebeih mengetahui segalanya.

zura@iwan said...

kak ieda~

insyaAllah kak....maceh byk2 tlg doakan mil jua....

10 said...

betul tu... hawa pun reti sebut insyallah ja...

mudah2an Mil cepat sembuh ya...

zura@iwan said...

Ziela~

tu le...lagu yg sedappp...

betui..hanya Dia yg mengetahui..

zura@iwan said...

10~

bagus la budak2 bleh ikut mende yg baik kan..

amin...thks..

Rinna said...

Amboi cute jer..budak2 nie.. seronok tgk dia org..walaupun dlm hati sapa yang tahu..

zura@iwan said...

Kak Rinna~

tu la...tgk diaorg sonok jerk...hehe, kita pon hepy tgk...

CatlinaFly said...

hua hua ingatkan sy sorang je liat nak hapdet..ramai gak seangkatan...huhu soryy zura lama tak jenguk..:)