♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, November 9, 2010

Aksi Candid…hahaha…

Mood untuk blogwalking sgt2 la down sekarang, terima kasih banyak2 pada yang sudi singgah blog aku ni.....i always thinking my MIL yang sedang sakit di hospital, then i also alone without my hubby...sedih la plak...huhu..

But...i'll trying to be strong...happy always....can not, coz selalu teringatkan muka MIL aku....aku harap MIL aku kuat melawan penyakitnya. Harap miracle yang akan terjadi...dengan izin Allah S.W.T...insyaAllah.

Then...ni saja2 le upload photo2 candid masa cuti2 kat PEnAnG ari tu....aksi semulajadi....seronok tengok keceriaan2 ini...hehe..
P1110773
Aku yang belum ready daa.....
P1110801
Bukan nak tonggek ni....hubby aku silap snap la plak...hahaha..
P1110815 Tengok tak duk diam kan...hahaha..
P1110817
Ha ni gi lari mana plak ...
P1110820
Pakat2 duk pujuk bb tu buat aksi..tp aksi mak bapak budak...lg la..kahhhh..
P1110829
REady......
P1110833
P1110838
Duk pk nak buat apa ni ler...kakaka..
P1110841
Pakai kasut pon ada mamarazzi nk amik gmbr..kakaka..
P1110842 Kain lapik tu jadi selendang aku lak....hubby la punya kerja ni...kekeke..
P1110847
Nak menari ke ni?hahaha..
P1110866
Naseb baik tak tertungging...kahhhhhhh...

**** Nanti free aku terjah blog korang yer....tak de apa nak hapdet pon ni....haizzz....


24 comments:

mama tisya said...

kalo tgk gmbr candid sure gelak je..cz kdg2 tktau tgh wt apa gmbr tu tiba2 kena candid

Ena said...

yerla.. cantik gambar yg hasil dari candid..

wantie said...

hahaha.. memang kelakor tengok. pandai ko buat koleksi candid yer zura.

Jamiel said...

Hope mil cepat sembuh..
Gambo candid tapi cantik..

[-suziey-] said...

hiks..lawak plak tgk aksi2 candid ni..ekeeke:P

Rinna said...

Kalau tgk gambar2 kandid mesti senyum sendiri..kan.. ok apa..leh ceriakan diri sendiri..kan.. :)

zura@iwan said...

mamatisya~

betui2....gmbr candid sonok tgk...aksi semulajadi kan...

zura@iwan said...

Ena~

aahh cantekkk....lawak pon adooo

zura@iwan said...

wantie~

hehe...ada lg...tp x leh nk masuk byk2 kan..ada yg privacy..kakaka..

zura@iwan said...

Jamiel~

thks Jamiel...mudah2an sembuh cepat MIL syg...
tu arr candid...

zura@iwan said...

suziey~

mmg lawak arr...tgk blk nk tgelak sakan..

zura@iwan said...

Kak Rinna~

betui...sy tsenyum dh ni...hikss...

fazilzura said...

wakakakak.. sib baik xdak aksi2 ku yg x besh ..
tang geng bapak2 tu mmg banyak gambo candid diorg

ieda said...

x per dikk kami2 paham ..
moga MIL adik cepat2 sembuh yaaa :)

memang cantik2 pic2 nie .. suka akak tgk :)

el said...

yg tunggeng tu x leh bla...ai likeee kahhh

Rizziela said...

kelakarlah

CuTeMiUt78 said...

alamak.. tak nampak gambo2 tu.. tak keluar habis... tapi cam dpt rasa kegembiraan gambo candid tu..

zura@iwan said...

fazilzura~

gmbr2 x besh x leh taruk sgt..haha...
betui2 candid babak budak ada byk..

zura@iwan said...

ieda~

maceh kak....amin...

hehe..sy pon suka...

zura@iwan said...

el~

hahaha....naseb baik cover bag aku tu..idak nmpk buntut...kahhhh

zura@iwan said...

Ziela~

kakaka...

zura@iwan said...

Cutemiut~

ye ke x nmpk? loading lmbt kut...hehe..

Fatima said...

Adorable pictures!!





www.fashionbyfatima.blogspot.com

zura@iwan said...

Fatima~

thks...