♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, November 25, 2010

Tak Dapat Lelapkan MATA.....

Semalam lepas bersembang2 with en hubby di talian tepon...aku tak dapat nak lelapkan Mata ni sampai kul 4 lebey, pagi taw.......apa ke hey tak leh tido ntah. Alang2 gitu aku terus bersahur ler...hiksss..

Cipta sejarah tu....tak dapat nak tido sampai kul 4 pagi, sensorang plak tu....hahaha. Dah tak dpt nk lelapkan mata tu, ku pun nontonlah cite online TV3 kt tenet...citer Chinta plak tu, sbb episod2 akhir aku tak dapat tengok...so qado balik ler...hehehe.

Aku suka gambar ni.....terasa sangat le sayangggg kat dia....hehe..

Now....mata aku sangat2 la letih nie.....nak tido kat opis cam tak boleh plak....huhu...tak tau la nanti ptg2 karang, rasanya bleh t'sengguk2 kut aku ni.....tak cukup tido...hahaha...mybe bantal peluk bosar kat umah tak de kut tp sblm ni ok jerk, bleh je aku layan tido...hahaha.........


***
~ ek eleh ko ni....tak abis cite romantik2 ni...geli geliman taw ai....lantak ler.....aku nak citer kt cini gak...hahaha.....
~ dah citer kt hubby pon psl ni...dia kata, haizzz pelik tul...awat jd mcm tu, lps tu srh aku tido lak td...cover blk..hahaha..


46 comments:

ciK mOt ©™ said...

lantak la...saya datang baca jugak...hehehe...ngantuk gak ni...

Ieda Al-Habsyi said...

wawwii lomantik wooo! heheheh! :)

wantie said...

haih.. dah parah hang ni. windu owang kawin ni lebih dasat dari yang bercinto upernya.

kalau dah cam gini, lepas kojer gi balik kg. pas tu pepagi besok datang semula. hiksss

Nia said...

indahnya kalau kita sedang sayangkan seseorang kan...

zura@iwan said...

cIK mOT~

HAHAHA...bagus2...lantak la noh.....jom tidooo...

zura@iwan said...

Ieda~

walaweiiii lomantik lebey2 plak..haha..

zura@iwan said...

wantie~

saja je buat parah weyyyy....mmg aku x leh tido smlm....heran plak, sblm2 ni laki aku x de bleh je aku tido weyy...mybe sbb aku duk layan ceta Chinta sama la tu..

haizzz...idak la teman...nk blk kg ptg stgi..letih plak..aku posa lak rini..hehe

zura@iwan said...

Nia~

yes it's true....sgt indahh...ungkapan indah pon bleh tkeluar..hehe

atty's said...

ini mesti kes rindu nie..
tp picture tu mmg lawa..

zura@iwan said...

atty~

hehehe..sj gatai kak....mmg x leh tido kak..hahaha...

UmmiRosma said...

A lovely and romantic couple...

fazilzura said...

beb , bile ko story cmni kan , rs cm aku g penang aritu cm aku dtg majlis wedding ko beb .. wakakakakak aci gitu kan .. cm org baru kawin

zura@iwan said...

Ummirosma~

thks kak...hehe...

zura@iwan said...

fazilzura~

ko biar betik beb.....ada lak bleh cenggitu ek...hahaha...tp aci gk, cm org br kawin jek..ahaksss...

Ena said...

ni mesti pk or terbayang kan bukan2 nie.. yerla sorang2 kan.. mcm2 datang menerjah.. tapi kalo sebelum ni ok tu tak tau la plak naper tu.. siap leh layan internet lagi.. hihi..

mesti jenuh menguap & tahan mata nie kan!..

zura@iwan said...

Ena~

x tpk apa pon....sblm ni ok jerk...hikss...smlm sj la tu men2..haha...

ye la..duk mguap arr ni...

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

uik cik zura,
asekk gayut dgn encik hubby jer...mcm jauh pulak encik hubby awak tu...kat mane die?? sorry la, aku baru nak kenal2 dgn ko la cik zura...u dont mind right kalo aku gune bahase aku2 ni?? rase lebih mesra gitu..hehe..

zura@iwan said...

Mya~

hahaha....hubby ku berada di kampung halamannya kerna menjaga maknya yg sakit. dia duk kt kg lama gk ler..tiggl la aku keseorgan...hikss..

x per...aku2 pon x per...i dont mind..hehe

ibuayahdamia said...

ni kes penderaan jiwa ni..sakit yg memang parah ni..lama2 leh menyebabkan angau...ekekekek

btw..sekali sekala rindu bagus gak rasanya...hehe

pearls.. said...

lentok...

zura@iwan said...

ibuayahdamia~

hehehe..sian ai kan..x per pgorbanan sket...ada hikmahnya..hehe..

rindu tu btmbh lg sayangggg..

zura@iwan said...

pearls~

lentok abis..hehe

Cik Ila said...

salam perkenalan..cik ila follow blog tau.. :)

POSH76 said...

apa nak geli pulak me tooo tak leh jauh dgn hubby mulala jiwang hehe

Sidratul Muntaha said...

xper arr
laki sendirk
ape ade kesah..
cinta itu indah!
ehehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nice saya singgah membaca

ALoNa Cintamaniszlite said...

hmm..rindu-merindu laa tu, hehe..
ada eye bag tak pg tadi?? ngee

MiJa said...

wah wah, rindu rinduan la uols yer..

wahida said...

uik...romantiknyer...
salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

afdni said...

aiseehhh.. slalu ker kene tinggal.. sian kat dierrr.. nnt yuni pos safwa yer.. minah tu pon jenis dok berjaga mlm jek..

zura@iwan said...

Cik Ila~

slm kenal kembali..thks....

zura@iwan said...

POSH~

takut org len la geli...hehehe...kdg2 penulisan kita org x suka..
betui2 jiwang sekali sekala kan..hikss

zura@iwan said...

Sidratul~

yup cinta itu indah belaka.....owhhhh x tau nk habaq cm mn..hehehe...

zura@iwan said...

brutalsolo~

thks....i dtg jenguk blk nnti..

zura@iwan said...

Kak Alona~

yup..mmg rindu rinduan..hehehe...

ada jugak la eye bag...hikss

zura@iwan said...

Mija~

hahaha...begitu la kut....

zura@iwan said...

wahida~

hikss...romantik la kan....

ok thks..nnti kita pollow blk...

zura@iwan said...

afdni~

tak selalu le...tp kali ni kerap tiggl lama lak tu...sbb hb blk kg mak dia sakit....hehe

PinQib said...

hehe.. bantal pelok besar..
comel gituew

kuikui..
emm akak sorry lama x jengok

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweet sgt....suke gak gambo nie hi hi hi

zura@iwan said...

PinQib~

hahaha...teddy bear bosar...

x per akak x kesah...akak pon kdg2 free bleh la bw..

zura@iwan said...

lieya~

hikss...mmg suka gmbr ni...hhee

CuTeMiUt78 said...

oh..oh... agak memang bantal peluk yg 'beso' tu takde... agak payah nak lelap ya

zura@iwan said...

cutemiut~

hehehe...betui jugak tu kak..

Ogy said...

x geli pun sbb fhm situasi yg sedang dilaluimu.......huhuu

zura@iwan said...

Ogy~

thks ogy...hehe..