♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, November 25, 2010

Tak Dapat Lelapkan MATA.....

Semalam lepas bersembang2 with en hubby di talian tepon...aku tak dapat nak lelapkan Mata ni sampai kul 4 lebey, pagi taw.......apa ke hey tak leh tido ntah. Alang2 gitu aku terus bersahur ler...hiksss..

Cipta sejarah tu....tak dapat nak tido sampai kul 4 pagi, sensorang plak tu....hahaha. Dah tak dpt nk lelapkan mata tu, ku pun nontonlah cite online TV3 kt tenet...citer Chinta plak tu, sbb episod2 akhir aku tak dapat tengok...so qado balik ler...hehehe.

Aku suka gambar ni.....terasa sangat le sayangggg kat dia....hehe..

Now....mata aku sangat2 la letih nie.....nak tido kat opis cam tak boleh plak....huhu...tak tau la nanti ptg2 karang, rasanya bleh t'sengguk2 kut aku ni.....tak cukup tido...hahaha...mybe bantal peluk bosar kat umah tak de kut tp sblm ni ok jerk, bleh je aku layan tido...hahaha.........


***
~ ek eleh ko ni....tak abis cite romantik2 ni...geli geliman taw ai....lantak ler.....aku nak citer kt cini gak...hahaha.....
~ dah citer kt hubby pon psl ni...dia kata, haizzz pelik tul...awat jd mcm tu, lps tu srh aku tido lak td...cover blk..hahaha..


46 comments:

♥cikmOt♥ said...

lantak la...saya datang baca jugak...hehehe...ngantuk gak ni...

Unknown said...

wawwii lomantik wooo! heheheh! :)

wantie said...

haih.. dah parah hang ni. windu owang kawin ni lebih dasat dari yang bercinto upernya.

kalau dah cam gini, lepas kojer gi balik kg. pas tu pepagi besok datang semula. hiksss

Nia said...

indahnya kalau kita sedang sayangkan seseorang kan...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

cIK mOT~

HAHAHA...bagus2...lantak la noh.....jom tidooo...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ieda~

walaweiiii lomantik lebey2 plak..haha..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wantie~

saja je buat parah weyyyy....mmg aku x leh tido smlm....heran plak, sblm2 ni laki aku x de bleh je aku tido weyy...mybe sbb aku duk layan ceta Chinta sama la tu..

haizzz...idak la teman...nk blk kg ptg stgi..letih plak..aku posa lak rini..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nia~

yes it's true....sgt indahh...ungkapan indah pon bleh tkeluar..hehe

attyfir said...

ini mesti kes rindu nie..
tp picture tu mmg lawa..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

atty~

hehehe..sj gatai kak....mmg x leh tido kak..hahaha...

UmmiRosma said...

A lovely and romantic couple...

Azura R-Ju said...

beb , bile ko story cmni kan , rs cm aku g penang aritu cm aku dtg majlis wedding ko beb .. wakakakakak aci gitu kan .. cm org baru kawin

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ummirosma~

thks kak...hehe...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

fazilzura~

ko biar betik beb.....ada lak bleh cenggitu ek...hahaha...tp aci gk, cm org br kawin jek..ahaksss...

Ena said...

ni mesti pk or terbayang kan bukan2 nie.. yerla sorang2 kan.. mcm2 datang menerjah.. tapi kalo sebelum ni ok tu tak tau la plak naper tu.. siap leh layan internet lagi.. hihi..

mesti jenuh menguap & tahan mata nie kan!..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ena~

x tpk apa pon....sblm ni ok jerk...hikss...smlm sj la tu men2..haha...

ye la..duk mguap arr ni...

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

uik cik zura,
asekk gayut dgn encik hubby jer...mcm jauh pulak encik hubby awak tu...kat mane die?? sorry la, aku baru nak kenal2 dgn ko la cik zura...u dont mind right kalo aku gune bahase aku2 ni?? rase lebih mesra gitu..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Mya~

hahaha....hubby ku berada di kampung halamannya kerna menjaga maknya yg sakit. dia duk kt kg lama gk ler..tiggl la aku keseorgan...hikss..

x per...aku2 pon x per...i dont mind..hehe

Ayu Zarina said...

ni kes penderaan jiwa ni..sakit yg memang parah ni..lama2 leh menyebabkan angau...ekekekek

btw..sekali sekala rindu bagus gak rasanya...hehe

pearlsweets said...

lentok...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

ibuayahdamia~

hehehe..sian ai kan..x per pgorbanan sket...ada hikmahnya..hehe..

rindu tu btmbh lg sayangggg..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

pearls~

lentok abis..hehe

Cik Puan iLa said...

salam perkenalan..cik ila follow blog tau.. :)

Unknown said...

apa nak geli pulak me tooo tak leh jauh dgn hubby mulala jiwang hehe

Sidratul Muntaha said...

xper arr
laki sendirk
ape ade kesah..
cinta itu indah!
ehehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nice saya singgah membaca

ALoNa CintamaniszLite said...

hmm..rindu-merindu laa tu, hehe..
ada eye bag tak pg tadi?? ngee

MiJa said...

wah wah, rindu rinduan la uols yer..

wahida said...

uik...romantiknyer...
salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

afdni said...

aiseehhh.. slalu ker kene tinggal.. sian kat dierrr.. nnt yuni pos safwa yer.. minah tu pon jenis dok berjaga mlm jek..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Cik Ila~

slm kenal kembali..thks....

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

POSH~

takut org len la geli...hehehe...kdg2 penulisan kita org x suka..
betui2 jiwang sekali sekala kan..hikss

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Sidratul~

yup cinta itu indah belaka.....owhhhh x tau nk habaq cm mn..hehehe...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

brutalsolo~

thks....i dtg jenguk blk nnti..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Kak Alona~

yup..mmg rindu rinduan..hehehe...

ada jugak la eye bag...hikss

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Mija~

hahaha...begitu la kut....

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wahida~

hikss...romantik la kan....

ok thks..nnti kita pollow blk...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

afdni~

tak selalu le...tp kali ni kerap tiggl lama lak tu...sbb hb blk kg mak dia sakit....hehe

Qib said...

hehe.. bantal pelok besar..
comel gituew

kuikui..
emm akak sorry lama x jengok

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweet sgt....suke gak gambo nie hi hi hi

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

PinQib~

hahaha...teddy bear bosar...

x per akak x kesah...akak pon kdg2 free bleh la bw..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

lieya~

hikss...mmg suka gmbr ni...hhee

CuTeMiUt78 said...

oh..oh... agak memang bantal peluk yg 'beso' tu takde... agak payah nak lelap ya

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

cutemiut~

hehehe...betui jugak tu kak..

Ogy said...

x geli pun sbb fhm situasi yg sedang dilaluimu.......huhuu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ogy~

thks ogy...hehe..