♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, November 30, 2010

Tak Sangka Dapat Jugak..~GA Syana

Salam uols...

Ekceli aku cam lama tak buka blog ni...sbb cuti weekend kan, bila cuti ni mmg nak berblogging tak sempat la, tambah2 balik kampung....mmg spend time puas2 la ngan family kan. Baru ni still balik kampung hubby aku, selagi MIL tak sehat bleh kata every weekend kami akan balik sana.

Kelmarin aku buka blog kejap jerk...tapi still tak nampak Syana update pasal Top Reader kat blog dia tu..dapat makan McDonald free tu......aku mula2 tu ada la besaing ngan Nana & Mamatisya, tapi sejak dua menjak lps tu aku tpksa mengurangkan sesi bersaing tu sbb ada hal2 yang tak dapat nak dielakkan, tak sempat nak mengomen byk2 kt blog Syana...tapi aku still komen ler kt n3 Syana cuma tak le nak komen byk2..hikss.


Then pagi tadi...terjah blog Syana, Mamatisya & Nana....ternampak n3 pasal pemenang McDonald ni, 4 orang nama pemenang...murah hati betui Syana ni...

Nama Zura ada di situ...tapi aku tak pasti tu aku ke ek...selalunya id blog aku Zura@iwan..hehe...terus la terjah Syana, nak pastikan...rupa2nya it's me.....Tak sangka uols...rezki aku dapat gak mkn McDonald free...yehaaaa.....Alhamdulillah....Terima kasih byk2 Syana.....

Tahniah kepada semua pemenang2....terutamanya Nana yang btungkus lumus mengomel2 dan berjaya menjadi top one, diikuti Mamatisya pesaing tdekat Nana...hikss. Aku adalah pengomel terakhir sebelum Salldan..hehehe..


** Kata Syana today delivery, tak tau le aku sempat ke idak ni...sbb aku br je kasi details kt Syana td...sempat ke Syana??hehehe..

24 comments:

[-suziey-] said...

tahniah wei..rezeki mkn freeeee

mama tisya said...

syana ckp ko punye otw..dh smp ke..aku dh abis mkn:)

Dee said...

tahniah..sodapnya mkn free..

Nia said...

wah,..seronoknya!!! rezeki babe!

Nana said...

hehe tahniah2
ada rezeki
xkemana..

zura@iwan said...

suziey~

alhamdulillah beb...rezki aku...hehe..

zura@iwan said...

mamatisya~

aahh td dh smpi...awal gk tu...ku dh mkn kul 1 td...hehe

zura@iwan said...

Dee~

thks...syukur...rezki..

zura@iwan said...

Nia~

ye betui...rezki...alhamdulillah..

zura@iwan said...

Nana~

betui2 beb..ada rezki x ke mana kan..

POSH76 said...

besssnyer dpt free MCD hehe

zura@iwan said...

POSH~

alhamdulillah..x sgka dpt gk...

SyaNa said...

tq beb join GA aku ye
ade rezeki aku buat lagi

zura@iwan said...

SyaNa~

sm2....aku tetap masuk blog ko, jika ku free...keep in touch k...

thks sekali lg..ku dh kenyang mkn..

ieda said...

wa2 akak dah terjah umah nana tadi .. ermm sedappnyee .. dia pun ngadapa McD huhuhu

Ciklinn said...

tahniah... masa mkn ingat2 kat aku yerk..

zura@iwan said...

kak ieda~

aahhh..nana update lg laju..hehe..
ye kak..dh masuk perut pon..hikss

fazilzura said...

wah besh nye... dpt mkn mcd pree lg kan

zura@iwan said...

Ciklinn~

thks...aku dh mkn masuk perut pon td...x sempt nk ingt ko la plak..haha

zura@iwan said...

fazilzura~

tu arr..aku pon x sgka dpt gk..hehe

ct rahani said...

bestnya dpt mkn mcd.. free lak tuh.. lg la besh.. hehe..

zura@iwan said...

ct~

alhamdulillah ct...

CuTeMiUt78 said...

makan2 mcdonald free.... best tu.... tahniah...

zura@iwan said...

cutemiut~

alhamdulillah rezki...hehe