♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, November 24, 2010

Awat ni...HUHU...

Salam ....pagi rabu yang cerahhhh......tapi potong stim betuiii, aku nak upload gambar tak boleh pasal apa ntah.....adoiiiii!!!.

Keluar error cenggini....apa ke hey ni? banyak kali try kuar mcm tu gk...huhu..sedisss...hehe

There were errors during upload.
The following images were not uploaded.
* P1110905edit.JPG : This image could not be uploaded due to an internal error.

Ada sapa2 yang dapat same problem mcm I ke? ke internet I yang problem gituww...hahaha..


***
^~^ Kita nak update ni.....tak boleh plak kan...saja je taw.....tak per nanti try lg, jgn b'putus asa...hehe
^~^ Nak blogwalking, tapi jap2 lg la yer......ada kojer ni...hehe..

10 comments:

wantie said...

aku tau. blog hang kena migrain kot. sebab sejak kelmarin dia dok hang jer...

hari ni baru aku leh bukak blog hang ni. kikikikik

Ena said...

pernah jugak dapat..

selalunya ena closed dan bukak semula.. pastu ok dah..

zura@iwan said...

wantie~

hahaha..pandai hg noh....tau plak dia kena migrain....x per nnti aku kasi obat kt dia..hehe

zura@iwan said...

Ena~

oo ye ke? ok2 nnti kita try..thks ena..

'NuReeN' said...

sama la..
ari ni leh upload 1 kpg ja
kuaq 'bz-z1hrgd'.. apa kebenda nih...????

zura@iwan said...

Nureen~

hahaha..mmg pon kdg2 kita jd cm tu gk...biol kut blog ni ari ni..

ikiqzana said...

xpe zura sat lagi cuba lg.. pernah gak jadi camgini..

zura@iwan said...

ikiqzana~

tu arr nk kena cuba dan cuba dan cuba lg..hehe

Rizziela said...

Kadang-kadang ziela pun kena masalah yg sama gak

zura@iwan said...

Ziela~

oo ye ke...line la kut noh..