♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, November 11, 2010

Wahhhhh...CANTEKKKK....

Hari ni layan gambar cantek yang aku dapat dari email je la....sbb aku tak de idea nak hapdet la kan...hikss.

Dapat email mengenai satu tempat percutian WATER VILLA di Vietnam yang sangat2 indahhh...kalu nak honeymoon mmg sesuai la tmpt ni kan, x abis2 honeymoon...wakakakaa....Sure korang penah dpt kut email ni, nama tempat aku tak pasti la plak.

Risau arr nak tido kat cini......b'hadapan betui2 laut...hiksss
Memang nyaman je rasa kan.....fuhhhh....
Sapa penah gi? angkat kaki!!!.....aku penah.....maybe dalam mimpi kut, tp rasanya aku tak penah mimpi tmpt2 best cm ni...hahaha..

****
psttt: sekurang2 ada gak aku hapdet kan.....ahaksss..

24 comments:

POSH76 said...

cantek & menenangkan....tengok gambo pun jadila.....tak kisah janji updatekan....me layan ajer hehe

diana said...

wah...
cantik nye..
buat hari keluarga ke kat situ best jugak ye..
nak pi bulan madu pun cantik tu,,

Ciklinn said...

kalu aku gi sini.. mau beradik uamr nanti.. hahahha

mama tisya said...

cantik wei...best kn kalo dpt pi...kt PD pn ada water villa...tp rege mhl wei

SyaNa said...

weyyyy canteknye
kalo nk mandi teros terjun jek..keke

Ena said...

cantik sangat..

bila la dapat pergi tu.. huhu

zura@iwan said...

POSH~

betui2...layan gmbr je la kan, jnji update..hehehe

zura@iwan said...

diana~

hehe..rasanya honeymoon lg best ni...wahhh..nyaman yer...

zura@iwan said...

Ciklinn~

ko x yh ler...kasi aku lak nk buat anak..wakakaka..

zura@iwan said...

mamatisya~

sini pun ku rasa mmg mahei giler...mau beriban2 per...

zura@iwan said...

Syana~

tu la psl..nk mandi x yh susah2..terjun jerk..haha

zura@iwan said...

Ena~

hehehe..bleh lyn gmbr jer la..x per cuci2 mata..

Rizziela said...

Cantiknya..agak2 bilalah en suami nak bawa ni?...air dia memang cantik menambat hati

SUZIE APAI said...

warghhhhhhh...indahnyer..

hiks tergelak baca komen ciklinn kita...agak2 ler lin oi..

bleh pitam 3 ari klu dpt g sini..

zura@iwan said...

ziela~

hehehe...x per ziela, kita layan gmbr je pon dh cukup ni..haha

zura@iwan said...

Suzie~

hahaha,,,cik linn mmg..bg chance aku plak ler...

bleh pitam? jgn arr kalu pitam x nk g cm mn?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik sangat....mesti RM besar kan nak g tempat secantik nie..huhhuhu

zura@iwan said...

Purple~

betui2..perlukan RM yg beribu riban...hehe

wantie said...

waaa... aku tak leh gi MALIHOM sebab besok dorang wat appointment.

Kalu idak leh ler aku cuci mata kat situ.

Cuci mata tengok gambo hg ni pun dah berbaloi baloi la wei..

zura@iwan said...

wantie~

alahai sian hg....idak dpt le bposing gedikss noh...hehe

x per cuci2 mata ngan gmbr2 aku ni yer...hikss

Rinna said...

Cantiknyaa..tempat nie..tah bila laa leh sampai ke situ..agaknya.. adess..tgk gambar pun jadi laa.. :)

zura@iwan said...

Kak Rinna~

aah kak..cantekkk kan....suka tgk view cenggini.....
betui2 lyn gmbr je la..

ALoNa Cintamaniszlite said...

akak...kalo byk duit pun..rasanya tak mo ler gi sini. Nampak mcm tenang..tp tenang2...jgn disangka takde buaya, huhu.
Bg akak...kalo dh byk duit sgt..baik ler bina sebijik umah idaman hati. Leh bina lebih dari cenggini cuma takde view laut jer ler, ngee.
Tp skang pun...tetap rumahku..syurgaku..

zura@iwan said...

kak Alona~

hahaha..betui jugak kan kak...kalu byk duit kita cuti2 mesia pon dh cukup..hehehe..