♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 15, 2010

Pattaya, Thailand

As salam......

Aloha...sekembali dari weekend baru ni, sangat2 la letih....

Layan dulu gambar2 Zign Hotel di Pattaya, Thailand....





Bukan letih sbb bercuti2 kat cini yer, tak de masa nak g Thailand dah ni..hahaha. Perancangan bercuti2, berjimba2 tpksa di tangguhkan buat sementara waktu...yang penting perlu didahulukan. InsyaAllah ada rezki...keadaan ini dah reda, mgkin percutian rehat2kan minda diteruskan..hehe.

Terima kasih pada kengkawan semua yg mendoakan kesihatan ibu mertuaku..sekarang mak dah ada kat rumah di kampung. Keadaaan dia still dalam separuh sedar....dia buka mata tapi tak pasti adakah dia mengenali diri ku, hubbyku & juga adik badik abg....sangat sedih tengok keadaannya. Bak kata pepatah "Berat Mata Memandang...Berat Lagi Yang Memikul".

Family hubby termasuk juga aku kena la redha dengan ujian dari Allah S.W.T ini..urusan2 rumah di kampung kami adik badik ipar bergilir menguruskan mak di kampung. Apakan daya sudah suratan takdir, ikhtiar....byk berdoa & bersabar je la..

******

^~^ Weekend baru ni sempat jugak pergi makan nasi kenduri kahwin.....hehehe..
^~^ Nanti baru ku hapdet yer...tak dan nak trf photo dr camera tu...
^~^ Dan jua tak sempat nak blogwalking ler.....sorry...nanti ku free ku terjah yer...tentu byk ceta yg ku tertinggal...huhu..


15 comments:

fazilzura said...

semoga MIL mu cepat2 sembuh ye

* wah cm besh je .. bile nk g thai tu?

Ieda Al-Habsyi said...

ekekek! ingatkan betoi2 pegi :)

Hezesuze said...

ingatkan dah holiday kt pattaya...hehe

zura@iwan said...

fazilzura~

thks fren...

hahaha...mn ada nk g cuti2 sn beb...sj je kasi cuci mata ni..

Farra Dhelina said...

ya allh..semoga lekas sembuh ye..

zura@iwan said...

ieda~

hua hua hua..tkena la ...adeiii

zura@iwan said...

Kak Ze~

sj kasi gempaqq....haha

Rizziela said...

Ingatkan Zura yg g sana..cantik bangat

zura@iwan said...

Farra~

amin...maceh farra

zura@iwan said...

Ziela~

hahaha..sj nk kasi gempaq tajuk tu..jgn maree

atty's said...

semoga mil ,ziela cepat sembuh ye..

beshnya kalo dpt cuti kat pattaya tuh .cantik betui bilik otel nya

zura@iwan said...

atty~

amin...mudah2an kak....

tu arr..cantik hotel dier..tp sure mahei ni..

[-suziey-] said...

woo bestney klu dpt umah camni..xnk bercuti jek tp nk dok kekal..hiks:p


smga famili ko tabah hadapi dugaan ni..n smga MIL ko akn sedar n dpt sembuh..

wantie said...

ish.. aku pengsan pengsan ingat hang pi bercotiee kat sana. cantik noh..

at mood bercuti aku berkobar kobar jer negok gambaq ni..

sama la cam hg tunda bercuti cutian.

zura@iwan said...

wantie~

hahaha...agak2 arr nk g bcoti kt cini..adeii...angan2 je la...

nk buat cm no...nk bcuti2 tpksa ditunda kan..