♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, November 15, 2010

Salam AidilAdha...


Salam AidilAdha...selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua umat islam..terutamanya yang sedang mengerjakan haji di tanah suci Mekah...Selamat Bercuti kepada Semua....

KU & MR HUBBY memohon maaf jika ada salah silap yer....

Awalnya ucap slmt hari raya yer....ye la we all akan start bercuti besok, hari ni after work aku gerak balik ke kampung hubby ku..start cuti awal, dengan keadaan my Mil yang masih tak ok lg....kena balik uruskan rumah sket kan..hehe. Tapi raya haji ni, rasanya sayu sket la....tak dapat nak meriah sangat. Tak dapat nak merasa ketupat my Mil buat...huhu...owhhhh sedihhh sggh. Tak dapat ku bayangkan pabila takbir bergema...di ketika itulah air mata tentu akan mengalir...Ya Allah...Kaulah Maha Mengetahui....ku redha dengan ketentuanMu....

****
^~^ Semua kejadian ini...memberi aku satu pengalaman yang tak dapat dilupakan....kita sendiri yang melaluinya kita dapat merasakannya. Bagaimana ku belajar menjadi jururawat peribadi...hehehe. Mcm2 pengalaman....hehehe..

^~^ Ku start cuti besok sampai ahad ler....so senin insyaAllah start berkerja balik....nak on9 tu kita tengok pada keadaan masa tu free or tak je la...senjak dua menjak ni, teman ni bz sket kan..hikss


18 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

salam AidilAdha untuk zura jugak....biler nak raya kat sini plak???

zura@iwan said...

Anje~

slm kembali....

nk raya sn...x sure arr bila anje..hehe

Hezesuze said...

selamat potong lembu uols hehe

zura@iwan said...

Kak Ze~

x de potong lembu arr thn ni...nk raya x mcm nk raya pon..

Jamiel said...

Salam Kembali..
Banyak lembu dalam ketakutan..

menara said...

Bolehkah saya menghafaz Al-Quran?

ieda said...

salam aidiladha .. dan selamat bercuti dikkk ...

CuTeMiUt78 said...

salam aidil adha buat zura dan keluarga.. semoga MIL bertambah sihat hendaknya.. insyallah

10 said...

salam aidiladha untuk kak zura... jgn sedih2 sgt ek raya ni... semoga mil kak zura cepat sembuh...

Gieyana said...

Salam Aidil Adha jugak...

Moga MIL hg cepat sembuh k..

[-suziey-] said...

saalm aidiladha fren..huhu bz nih..express pnya bw ...

fazilzura said...

SALAM AIDILADHA beb ..

insyallah , jike kite hapy kan hati nye , insyallah ia akan jd terapi yg sgt baik .. moge2 MIL mu akan sembuh ye.. jgn stress2 key

el said...

slm aidil adha

Rinna said...

Salam Aidil Adha Zura.. Moga ceria dan tabah.. yer.. :)

'NuReeN' said...

salam aidiladha...

blk baling kerr... sama la.. umah kat baling tue kat na ya??

Dee said...

salam aidiladha zura..moga terus tabah dan sabar ye..

wantie said...

aku mai reja rini bukan bz dah. terus moyok jer. demam sebab mkn daging banyak sangat. hikssss

zura@iwan said...

to all;

slm aidiladha...br sempat nk reply.....thks semua.....u all mmg memahami....huhu..