♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, November 24, 2010

Sama KeCik MoLek...

Hadoiiiii....baru hari ni dapat update story psl majlis perkahwinan pasangan kecik molek ni, dah berlangsung pada 13 November yang lepas. Tak per la yang penting aku update gak ler. Tmbh plak td nk upload gmbr tak leh..error memanjang...tergendala kejap ler....

Satu2nya kenduri yang dapat aku attend setakat ni, itupun tak leh nak stay lama...coz tinggal MIL kat umah tak seronok rasa, sebab kenduri ni lah MIL banyak jugak membantu dalam hal2 urusan bertunang, majlis perkahwinan...kalau MIL dapat sedar sure dia rasa sedih tak dapat nak datang. Majlis perkahwinan ni adalah perkahwinan anak sahabat my PIL....memang MIL sangat baik dengan mak pengantin perempuan, masa kitaorg datang kenduri ni pun...rasa sayu jerk....huhu. Tapi apakan daya, sudah suratan takdir...

Tatkala hati kami bersedih, tapi kegembiraan jua ada di hari bersejarah kedua mempelai.....dilayan seperti raja & permaisuri, semoga kalian berdua kekal bahgia higga ke akhir hayat.


Ketibaan pasangan pengantin yg cute....hehehe..masa ni aku tengah duk melantak ler...dari jauh amik ni...hikss...

Apa yang disembang ntah..smpi pgntin perempuan muncung mulutnya..hikss..

Sama cantik sama padan...kecik molek.....SeLaMat PeNgaNtiN BaRu untuk INTAN & SYED...

Pak Ngah hubby jadi DJ masa kenduri hari tu...hubby yg senyum mcm tak mau senyum jerk....sbr2 byk2 k...


***
^~^ cantek arr tema putih + merah, rosalinda...hehe.....tp ku rasa kalu kt dewan lg nmpk grand kan....hikss

^~^ tuan tanah tak bergambar sejak dua menjak ni.....malas....hehe...


36 comments:

wantie said...

memang sama cantik sama padan mempelai 2 orang ni. tema putih merah.. hmmm not bad. sebab dorang tu putisss....

10 said...

cute la dua2 pengantin tu...

semoga MIL kak zura cpt sembuh ya...

[-suziey-] said...

aah la comel jek..cantik la plak theme red n white..suci murni je nmpk..

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl..depa putih sesuai la kaler ni..hehe..putih merah....hikss

zura@iwan said...

10~

mmg cute..tgk real.pgntin pompuan mmg kecik molek..hehe..

maceh 10..mudah2an..

zura@iwan said...

suziey~

mmg comey orgnya..hehe...

fazilzura said...

sweet nye panten baru tu ... tema yg daku sukeeeeee.. meroh putih ..

Dee said...

mmg mcm pinang dibelah dua lah sis..tahniah..

zura@iwan said...

fazilzura~

sweet kan...kita kurus cm tu kecik moleh sure sweet gk..haha..
suka ek..aku suka gk..hehe

zura@iwan said...

Dee~

tu la..jodoh kan....mcm pinang di belah dua le..hehe

ieda said...

alor2 memang cute ...
merah putihhhh memang sesuaiii ..
semoga kekal ke anak cucu ..

sabar ya dikk moga MIL adik cepat2 sembuh

zura@iwan said...

kak ieda~

cute kan...dh la pgntin kecik moleh jerk.....

amin...maceh kak...

diana said...

sama cantik la..
sepadan la diaorang..
semoga bahagia ke akhir hayat..

POSH76 said...

beb cantekla combination white & red nampak kelassss

Gieyana said...

Comeyy pengantin tue..:d

Ena said...

kecik ker? cam biasa je.. kalo ena ni lagi kecik rasanya.. heheh..

selamat pengantin baru wat pasangan tu yeh..

zura@iwan said...

diana~

aahhh sm cantek kan...spadan...
amin...

zura@iwan said...

POSH~

tu la psl..klass kan....

zura@iwan said...

Gie~

aaa mmg comey...tgk real pompuan dier mmg kurus tul..hehe..

zura@iwan said...

Ena~

mmg kecik pon...pgntin pompuan ler...kalu tgk real kurus je..tp cute..hehe...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudia...

memang segak...

mabeless la hehe

zura@iwan said...

GKSB~

hehehe...segak noh....

*∽ IZAN ∽* said...

cantekkk!! suka sangat kaler tema diaaa.. putih bersih berseriii!!!! i likeeeeeeeeeeeeee

zura@iwan said...

IZAN~

aahhhh putih bersih ...suci gitu...myerlah tmbh2 org tu putess...hehe

Ogy said...

sama padan kapel ni...baju pun lawooo

zura@iwan said...

Ogy~

betui2...sm pdn....suka tgk putihh bj depa..

el said...

comey lote dua2 ni ahaks

zura@iwan said...

el~

tula aku kata..comey lote..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik la pasangan pengantin tue...tema merah putih pun cantik sangat kan..

zura@iwan said...

Purple~

aahh cantekkkkk...suka tgk....

atty's said...

pengantin sama cantik sama hensem..tahniah utk pengantin

zura@iwan said...

atty~

betui2...thks bg pihak..hehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

comey nya pengantin ni...

zura@iwan said...

Kak ALona~

mcm nk jd pgntin blk la plak..hehe

PinQib said...

macam qery blogger pakwe sepet la muke diaaa

zura@iwan said...

PinQIb~

qery Blogger? sapa tu?
sepet muka ke sepet mata?hikss