♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 2, 2009

Cuaca yang terang..

Lama tak berupdate ye blog aku nih…..ada sapa yang sudi datang menyinggah ke? aku coti2 kejap berblogging sebab tak berapa sehat ye…harini pon aku coti… So keadaan dah kembali ok, aku sambung la citer kt cini …..Citer masa balik kampung aku hari tu.
****

Perjalanan balik ke kampung aku hari sabtu baru ni lancar sekali dengan cuaca yang begitu terang sekali….tak sabar nak berbuka puasa dengan family terCINTA….kakak aku pun balik gak, cuma adik yang belajar kt UITM tak de raya baru dapat balik….

Sempat gak aku rakam Langit Biru Nan Indah itu……….
P1070157
Nampak bumbung umah sapa ntah ar….
P1070158
P1070154
Aikkk…ada gak muka aku yg sudi interprem kt cini….

~ Citer bersambung kengkawan……ni mukadimah dulu…kekeke…

20 comments:

leadleedeea said...

hamboih kak...siap ader mukaddimah dulu yek...hehehehhehehe~!! tak sabar nk tunggu next entry neh....NEXT~! hehehehhe~!

sis_nita said...

harus enterpremm wanita yg anggun iteww.. bersama spek itamnyerr.. :)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Thumbs UP!!!

mummYaeesh said...

wow..cntiknye awan!
bestnye blk buka dgn family..weols pun da nak dkt raya nnt baru rasa nak buka dgn ibu ku..woohoo

Gieyana said...

atap umah br erk? hahaha:)

zue_annie said...

ciittt..smngat nak terjah rupanya mukadimah ja...uitt sakit apa..patut lama x blogging n ym..

xtually aku pon la jarang dah dok online opis alan la bnyak dok opis susan..ni pon kat opis susan la ni

k sakit mkn ubat k

AINANAM said...

sambungan citer ni,minggu depan pulak ka??gheheheh

zura@iwan said...

lead~kahhh....ekceli mls nk citer pjg tu yg next entry tuh....kekeke...x de mende menarik pon....

zura@iwan said...

sis_nita~ anggun ke???? haiya...tgk real tau la anggun ke x...kekeke..

zura@iwan said...

MamaQaypo~ kekeke...tq..

zura@iwan said...

mummyaeesh~ aaa lawa kan awan tuh....sukerr....
owhh kamo blk umah ibu kt mn ye? lupa nk btnya la ms jumpa ritu...kekee

zura@iwan said...

Gieyana~ kakaka....bukan daaa....atap umah br aku x tiggi gitu arr...

zura@iwan said...

zue_annie~tkena lak hg nuh.....aku sakit pala lar....hg yg lama x on9 mn nk jumpa...kekeke...

tenkui....dh mkn ubat...sekali ubat angin aku amik..

zura@iwan said...

Ainanam~ owhh kakak ku....st nk sambung la...

el said...

copypaste komen kak nita..
aku sokongggg...
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

shi3la said...

santekkk fonfuannn tuhhh...!!

zura@iwan said...

el~ cesss sokong je hg .....apa yg sokong ? PAS ke UMNO

zura@iwan said...

shi3la~ weii....kamo lg santekkkk laaaaaa...

wantie said...

nyamannya negok cuaca yg terang benderang. mana taknya sejak sambut puasa asyik hujan jer..

zura@iwan said...

wantie~aaa skrg pun dh pns jerk....